| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Što mislite o djeci iz privatnih škola? u Društvo forumu; Broj je uvijek bio precizan dječak, nije važno tata će riješit štetu, ali moga bi vas tužit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Broj je uvijek bio precizan dječak, nije važno tata će riješit štetu, ali moga bi vas tužit iz sprda, ima li ovdje na forumu neki vrsni odvjetnik koji bi me mogao zastupati ili možda me savjetovati u vezi slučaja štete na autu.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? ima damfisk, ali ža nam je piture, aj necemo ist slijedecih 6-7 godina samo da to otplatimo, imalo je sentimentalnu vrijednost, na tu smo stranu zabijali glave od cajkaša, zar ne?joj meni joj. |
| | |
| | #43 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Citat:
, ali nije važno možda vam i oprostim, imaš pravo ta strana auta budi uspomene, jedan friž više ne čini razliku, sve je u redu.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Citat:
Možemšš samo mi javi u koju uru, i ja te kupin ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? ne razumim zašto fama o nama?pa nismo mi krivi šta nam starci imaju love,zašto nitko ne shvaća da mi možemo živit i bez škole.zašto to nitko ne cjeni?toliko pitanja,nitko i ne pomišlja da odgovori.ja san se jednom zblokirala i to mi je veliki problem,pričala sam o tom s profesorom i dali su mi pol sata da se smirim i puding,čak i pepeljaru.to je čist normalno-nikakvo tetošenje.mojoj priji su starci digli kredit i rijetko puno jedu ali ja je zovem na ručak i plaćam kave.je da je to naknada-ipak je nemogu vodit vanka sa sobom.nisu svi razumljivi kao ja,pa iman dostojanstva,neću sad da me crni...šta vam je?nismo snobovi..
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? 99% da ce moje dijete ici u normalnu srednju skolu, ma koliko ja para imala. neka upozna drugacije ljude, ljude koji nisu na njegovom nivou (bili oni pametniji ili manje pametni, bogatiji ili siromasni). a sto se tice natjecanja, nekako imam dojam da oni koji se trude da nesto postignu u normalnim srednjim skolama se ipak malo vise trude od onih u privatnim. nemojte odmah napadati, al u privatnim skolama imas tako reci jedan na jedan s profesorom, i sto se toga tice, ovi iz privatnih su u velikoj prednosti, dok se u normalnoj skoli moras uzdici iznad gomile i dokazati da si nesto bolje od ostalih. i tada se u normalnoj srednjoj odabere onaj fini sloj najboljih ucenika koji su medu najboljima na svome polju. A kad ste zadnji put vidjeli npr. na drzavnom natjecanju da je medu prva 3 netko iz privatne? ima....al to su rjetki slucajevi nikada za svoje dijete ne bi odabrala privatnu. nije za dzabe ona: razlicitost veseli. ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
![]() |
| Tagovi: privatna skola, privatne skole, privatno, skola, skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:11.

, ali nije važno možda vam i oprostim, imaš pravo ta strana auta budi uspomene, jedan friž više ne čini razliku, sve je u redu.
mali bogatuni koji moraju biti posebni u svemu pa čak i u procesu školovanja

)