| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Što mislite o djeci iz privatnih škola? u Društvo forumu; Ako budem imala mogućnosti,moje dijete će ići u privatnu školu. Znam da će imati bolje patike i traperice od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 338
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Ako budem imala mogućnosti,moje dijete će ići u privatnu školu. Znam da će imati bolje patike i traperice od većine djece,a ako bude lijep na tatu... Enivej,ne želim da neki iskompleksirani,zapušteni i neodgojeni klinac dođe u situaciju da nešto napravi mom djetetu. Tad sam u stanju bez hebemti ![]() |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Citat:
btw. koliko imas godina?
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 338
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Znam da se dijete ne može držati pod staklenim zvonom i da ne može biti zaštićeno od svega,ali ipak danas nisu vremena ,a još manje će biti za deset godina kad su se djeca bez nadzora i ikakvih opasnosti igrala u pješčaniku ispred svoje zgrade. Uvijek su mi se gadili internati i škole zatvorenog tipa,ali danas imam puno bolje mišljenje o njima. A godina...skoro 28. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Citat:
). dijete ce se i iz privatne i iz normalne skole vracati po istim opasnim ulicama, po istim raskrizjima i pored istih potencijalno opasnih automobila. a bas kao sto je wamp rekla, toga ima svugdje, pa i u internatima.
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 53
![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? po mom mišljenu je to isti kurac kao i javna škola,,,možda je jedina razlika ta što u privatnoj ti profe više izlaze ususret a u javnima ne i skoro sve moraš sam skužiti
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex |
| | |
![]() |
| Tagovi: privatna skola, privatne skole, privatno, skola, skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.