| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi što mislite o gimnaziji? u Društvo forumu; mislim se upisati u gimnaziju, a svi mi govore da mi je bolje u ekonomsku radi posla, a mislim dalje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: što mislite o gimnaziji? ako ti nije preteška i planiraš se dalje školovati zašto ne
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? gimnazija ti je dvosjekli mac, ali sto se tice opceg znanja najbolja ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: što mislite o gimnaziji? ako planiras na fax - upisi gimnaziju ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: što mislite o gimnaziji? ja sam išao u gimnaziju...evo baš je završih i sad sam prije tjedan dana upisao faks...gimnazija je za mene super podloga ako si siguran da češ nastaviti školovanje,dobivaš super opće znanje što na faksu puno znaći...
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? petrovicu, znaci samo na upisu na fax vidit ces ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: je li dobro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:48.