| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi što mislite o gimnaziji? u Društvo forumu; ne mislim fensi šmensi u pravom smilu riječi već znaš one priče "štreberi" "uštogljeni"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #104 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? Citat:
![]() EDIT: Uhm, da, ako cemo vec po stereotipima, onda su gimnazijalci streberi i ustogljeni, ekonomisti su glupi, a frizeri su drolje.. Tako treba ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: što mislite o gimnaziji? Citat:
i neukrotiva sa gimnazijom možeš naći posao...skoro svi moji frendovi koji su išli u gimnaziju a nisu upali na faks su već našli mjesto gdje će radit za vrijeme pauziranja godine tako da to nije istina... ali ipak ne osporavam da ako želiš neku malo bolju plaću na duži period da ipak trebaš ima i fax jer baš sama gimnazija puno ne znači
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Banned | Re: što mislite o gimnaziji? di su našli posao? bauštela? konobarenje-tj pomoćni konobari? šta rade? di se s samom gimbom možeš zaposlit? pa znam ja puno ljudi koji su završili gimbu pa su i sami rekli kako su se zajebali jel ne mogu nigdje nać posao. btw:gimba ima prednosti jedino kad se ideš upisat na fax,u startu dobiva 5 bodova više.. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-09-08
Poruka: 7
![]() | Re: što mislite o gimnaziji? Jebemu pa koji to kreteni upisuju gimnaziju bez namjere da idu na fax? Gimnazija bez faksa... kao da nisi ni išao u srednju. Ali gimnazija sa faksom ![]() Ako ideš u gimnaziju bez namjere da ideš na fakultet pametnije ti je da se odmah ubiješ.
__________________ One, in all, things, everywhere One, presence, exists, omnipresent Haunt, disturb, dwell, in us all Look, onward, to, ubiquity |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: što mislite o gimnaziji? Citat:
jedan je otišao radit u kauflandu,jedan u europatradeu i tak....nađe se,pun je oglasnik tih poslova!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
![]() |
| Tagovi: je li dobro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:11.

Gimnazija bez faksa... kao da nisi ni išao u srednju. Ali gimnazija sa faksom