| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi što mislite o gimnaziji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles ja sam prosla sve s 5. i nisam isla u gimnaziju.a frendica je s 4 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: što mislite o gimnaziji? Citat:
| |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: što mislite o gimnaziji? Citat:
a i ovo o grijanju stolice-->čista glupost,u gimnazijama se izrazito pazi da nastavni satovi budu ispunjeni referatima i prezentacijama! ali inače ti strukovnjaci su mi najbolji..posebno oni koji pohađaju selsku i prvomajsku i zagrebu...imam par frendova iz te škole i naime ionako su oni prošli i sedmi i osmi sa 2,3,ionako oni sad prolaze u srednjoj sa 2,3 oni su tako zabrijani da će imati neke plaće više nego oni sa gimnazijom i faksom!!! tako kad kažem njima da sam upisao faks prije mjesec dana...oni odmah kažu:ma što će to,faks je za kurac,ja ću završiti školu za autolimara ili krovopokrivača i imat ću plaću pet,šest tisuća
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? U gimnaziju u Zagrebu mozes bes problema upasti ako imas 7. i 8. razred 4.. ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: što mislite o gimnaziji? Citat:
s vezom da...nisam čuo baš za neke u koje upadaš a sa prođeš s 4! mislim da ona u dubravi traži najmanje bodova,ali opet moraš proći barem jedan sa 5!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? Ne treba ti apsolutno nikakva veza.. Imas npr. 12. gimnaziju koja prima ljude sa 48 bodova..
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: što mislite o gimnaziji? nisam znao...eto ove godine sam završio gimnaziju u sevetama...u mojoj se tražilo 56 minimalno za upis! ja sam imao točno 56 bodova i bio sam oko 100-tog mjesta oko 120 što ih je primalo!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? Ja sam bila 6. na listi za upis u svojoj skoli ![]() g33k power ![]()
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? Ma bezveze.. U mojoj gimnaziji ne primaju ispod 60.. 8) Ja imala 63.. ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: je li dobro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:10.