| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi što mislite o gimnaziji? u Društvo forumu; XV.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? upisi gimnaziju, mozda se u međuvremenu predomislis kaj se tice policijske akademije i pozelis upisat neki faks
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? od kad je riječ gimnazija muškog roda neki nisu ni osnovnjak završili ![]() ni kod nas se nije moglo sa manje od 60 ... dobro upali su i neki sa 58, niš čudno
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,167
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? Citat:
A sad što se tiče teme...ako misliš na fax gimnazija je bolji izbor, ali ako ne misliš...nikako. S nekom strukovnom školom ćeš ipak imati neko zanimanje, a s gimnazijom nećeš. Samo se nemoj onda zajebat s faxom, gimnazijalke koje sa mnom studiraju nisu ništa bolje od nas iz strukovnih škola, dapače. ![]() I još što se tiče današnjih plaća u Hrvatskoj...dečko mi ima završenu Elektrotehničku školu, radi u struci tek 3 mjeseca i ima plaću kakva meni neće biti ni nakon nekoliko godina radnog staža. Da ne govorim o susjedima limarima, automehaničarima i instalaterima koji odlično zarađuju, a gle, imaju tek trogodišnju školu. Znanje se danas premalo cijeni, nažalost.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 05-08-08 u 21:25. | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: što mislite o gimnaziji? Citat:
![]()
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? Da se ja opet upisujem u srednju, vjerojatno bih odabrala gimnaziju jer mi je u ekonomskoj bilo užasno, užasno dosadno i falili su mi opći predmeti. Ali sad, bolje opće znanje...Da, gimnazija bi ga trebala pružiti, ali opet mislim da ovisi od osobe do osobe koliko će tog općeg znanja ˝upiti˝. Jer, budimo realni, i u gimnazijama ima onih koji se jedva provlače, dok i u strukovnim školama ima ljudi sa širokim (općim) znanjem. I opet, kada osoba jednoga dana završi fax, nitko je neće pitati koju je srednju pohađala. A onaj tvoj post sam morala citirati jer mi se čini da ti strukovnjake gledaš svisoka, bez obzira što se oni sami ne smatraju ˝poniženima˝.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o gimnaziji? E pa jadno od tebe. Nismo svi za sve, pa tako i nismo svi za učit. Ima ljudi koji s nikakvom ili nekom trogodišnjom školom odlično obavljaju svoj posao za razliku od onih s fakultetom koji rade loše. Ne možeš to baš tako gledat.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: je li dobro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

neki nisu ni osnovnjak završili