Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi što mislite o gimnaziji? u Društvo forumu; XV....

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-08-08, 16:19   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,824
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi
Re: što mislite o gimnaziji?

XV.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 16:50   #52 (permalink)
Vac
Regularni forumas

Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 320
Vac

petnesti ?
Star 04-08-08, 16:59   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

upisi gimnaziju, mozda se u međuvremenu predomislis kaj se tice policijske akademije i pozelis upisat neki faks
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 18:04   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,598
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Vac Pogledaj Poruke
petnesti ?
od kad je riječ gimnazija muškog roda neki nisu ni osnovnjak završili

ni kod nas se nije moglo sa manje od 60 ... dobro upali su i neki sa 58, niš čudno
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 19:42   #55 (permalink)
Vac
Regularni forumas

Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 320
Vac

vidio sam rimske brojeve i tocku nisam znao da prica o gimnaziji
Star 05-08-08, 21:20   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,167
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Sami ste se ponizili kada ste 7. i 8. razred osnovne završili sa 3 ili čak 2.
E pa sorry, ja sam prolazila s 5, imala sam 57 bodova i upisala sam ekonomsku. Gledali su se isti predmeti za upis, a te je godine i bodovni prag bio jednak - 48. Nisam upisala gimnaziju jedino jer me bilo strah da neću završit fax jer sam vrckava i neozbiljna. Da, i fax sam upisala bez problema (ne ekonomski niti neki srodan njemu).

A sad što se tiče teme...ako misliš na fax gimnazija je bolji izbor, ali ako ne misliš...nikako. S nekom strukovnom školom ćeš ipak imati neko zanimanje, a s gimnazijom nećeš. Samo se nemoj onda zajebat s faxom, gimnazijalke koje sa mnom studiraju nisu ništa bolje od nas iz strukovnih škola, dapače.

I još što se tiče današnjih plaća u Hrvatskoj...dečko mi ima završenu Elektrotehničku školu, radi u struci tek 3 mjeseca i ima plaću kakva meni neće biti ni nakon nekoliko godina radnog staža. Da ne govorim o susjedima limarima, automehaničarima i instalaterima koji odlično zarađuju, a gle, imaju tek trogodišnju školu. Znanje se danas premalo cijeni, nažalost.

Zadnji Uredio M@tej@ : 05-08-08 u 21:25.
M@tej@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 21:26   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,042
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
E pa sorry, ja sam prolazila s 5, imala sam 57 bodova i upisala sam ekonomsku. Gledali su se isti predmeti za upis, a te je godine i bodovni prag bio jednak - 48. Nisam upisala gimnaziju jedino jer me bilo strah da neću završit fax jer sam vrckava i neozbiljna. Da, i fax sam upisala bez problema (ne ekonomski niti neki srodan njemu).
Napisao sam već prije.... Pročitaj post nakon onoga šta si ga citirala.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 21:35   #58 (permalink)
prof. Foruma

M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Da se ja opet upisujem u srednju, vjerojatno bih odabrala gimnaziju jer mi je u ekonomskoj bilo užasno, užasno dosadno i falili su mi opći predmeti. Ali sad, bolje opće znanje...Da, gimnazija bi ga trebala pružiti, ali opet mislim da ovisi od osobe do osobe koliko će tog općeg znanja ˝upiti˝. Jer, budimo realni, i u gimnazijama ima onih koji se jedva provlače, dok i u strukovnim školama ima ljudi sa širokim (općim) znanjem. I opet, kada osoba jednoga dana završi fax, nitko je neće pitati koju je srednju pohađala.
A onaj tvoj post sam morala citirati jer mi se čini da ti strukovnjake gledaš svisoka, bez obzira što se oni sami ne smatraju ˝poniženima˝.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 21:43   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,042
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
A onaj tvoj post sam morala citirati jer mi se čini da ti strukovnjake gledaš svisoka, bez obzira što se oni sami ne smatraju ˝poniženima˝.
Gledam, da. Ali ne one koje su svoje strukovne škole htjeli upisati nego one koji su nekakve strukovne škole morali upisati. Velika je razlika.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 21:47   #60 (permalink)
prof. Foruma

E pa jadno od tebe. Nismo svi za sve, pa tako i nismo svi za učit. Ima ljudi koji s nikakvom ili nekom trogodišnjom školom odlično obavljaju svoj posao za razliku od onih s fakultetom koji rade loše. Ne možeš to baš tako gledat.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: je li dobro

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114