Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Što učiniti ako...? u Društvo forumu; Što učiniti ako: - većina učenika ne sluša nastavu - većina učenika ometa nastavu - većina učenika ne dozvoljava drugima praćenje nastave - ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-09-07, 00:14   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,952
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Što učiniti ako...?

Što učiniti ako:

- većina učenika ne sluša nastavu
- većina učenika ometa nastavu
- većina učenika ne dozvoljava drugima praćenje nastave
- većina učenika pravi probleme u razredu
- većina učenika smatra da škola nema veze s ostatkom karijere i života
- većina učenika ne razumije da neki imaju san/cilj
- većina učenika se ruga nekome tko zna i tko hoće
- nitko ne shvaća gradivo jer je razred kažnjen zbog nereda
- učenici koji žele nešto naučiti budu kažnjeni s ostatkom razreda
- većina učenika ne sluša nikoga (ni nastavnike)
- se većina učenika ne boji nikoga
- se većini učenika ništa ne može
- zbog jednog učenika nitko nije normalan
- se većina učenika ljuti ako jedan učenik koji želi više traži još vježbe
- je većina učenika lijena slušati i sjediti
- većina učenika ne može mirno sjediti bez priče više od 30 sekundi
- zbog većine učenika razred ne može ići na ekskurziju koja je predviđena, nego na ekskurziju za triputa mlađe od sebe

neću više nabrajati...mislim da je ovo dosta da se nešto poduzme
samo više ne znam što. prazna mi je glava, kao i svima u školi od pokušaja da se smirit razred. u pokušaju sam pravljenja ankete za cijeli razred.

razrednica traži odgovore...što bi mi napravili da se smiri razred, ali ne ide ništa što pokušaju....

da čujem nekoga tko zna što bi moglo smiriti razred, jer je već jako teško koncentrirati se i pratiti nastavu kraj pojedinih divljaka...a samo nas je 18 a razred od 30 učenika je dobar.

u čemu/kome je problem? tko može to spriječiti? ne znam dali se može suspendirati učenika U osnovnoj ali znam da u srednjoj mogu (ali ne znam dali mogu iz tog razloga)
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 07:58   #2 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Re: Što učiniti ako...?

Promijeniti razrednicu i dovesti nekog tiranina na zamjenu.
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 08:08   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

pa ako neki ucenici stvaraju nered mislim da se prvo zovu roditelji na razgovor onda ide ukor onda ukor pred iskljucenje pa na kraju premjestaj u drugu skolu ako se radi o osnovnoj
bar je bilo tako u moje vrjeme
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 09:04   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

ako ne spadaš u većinu......preseli se u drugi razred
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 12:47   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,312
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Samo fizičko nasilje tu pomaže

ima puno mjera... npr zovu se roditelji na razgovor kao što je morpheus rekao...ako to ne pomogne ukor pred iskljucenje,ako to ne pomogne van iz škole... kad se hoće sve se može... ima mjera za sve samo treba imati hrabrosti u osnovnoj poduzeti neke drastične
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 14:10   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ma takvoj djeci niti roditelji niti nikakve disciplinske nece SADA pomoci.. o tome su roditelji trebali PRIJE razmisljati i odgajati dijete da ne postane takvo deriste.. mislim da bi bilo dobro da se takvi klinci strpaju u poseban razred s posebnim rezimom.. rad red i mir i s posebno talentiranim hitlerovskim profacima koji ce ih dovesti u red LOL.. ugl. sto se tice odnosa prof-ucenici, nema tu ja sam dobra prema vama, pa i vi morate biti dobri prema meni strog i posten profesor je najbolji profesor, a takvoga jedino i postuju ta derista
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 14:18   #7 (permalink)
prof. Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Promijeniti razrednicu i dovesti nekog tiranina na zamjenu.

Ne...ne pomaže ništa.
Imali smo već 1000 nastavnika i dvije razrednice i nitko ne može rješiti problem.
Pedagoginja je niš koristi, a ravnatelj tako-tako...
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 14:32   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Evo ti moje iskustvo...mi smo ti u srednjoj bili najgori razred po ponašanju. Svaki učenik je imao barem ukor (ja pred isključenje).

Ravnatelj, psihologinja...niko nije znao kaj s nama. Jedan dan smo ti dobili iz matiše profesora cca 35 godina. Trenira rukomet, sportski tip, fer i pravedan.
Jednom smo se nakj pobunili protiv njega. I lik je vido da ovaj jedan Miljanović nikaj ne piše.
Profesor ti se okrene prema njemu i mirnim glasom kaže:"Miljanović, zašto nikaj ne pišeš, GRUNUT ĆU TE!"
Od onda smo se svi usrali i niko ga više nije zajebavo. E to je profesor
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 21:29   #9 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Evo ti moje iskustvo...mi smo ti u srednjoj bili najgori razred po ponašanju. Svaki učenik je imao barem ukor (ja pred isključenje).

Ravnatelj, psihologinja...niko nije znao kaj s nama. Jedan dan smo ti dobili iz matiše profesora cca 35 godina. Trenira rukomet, sportski tip, fer i pravedan.
Jednom smo se nakj pobunili protiv njega. I lik je vido da ovaj jedan Miljanović nikaj ne piše.
Profesor ti se okrene prema njemu i mirnim glasom kaže:"Miljanović, zašto nikaj ne pišeš, GRUNUT ĆU TE!"
Od onda smo se svi usrali i niko ga više nije zajebavo. E to je profesor
pfff...
današnja mladež se ne boji ničega a pogotovo nečeg tako "blesavog".
pa to bi se i ja koja sam uzorna i po ponašanju i vrlo dobra učenica samo nasmijala i rekla "moš si mislit"
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 21:37   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Nema ti spasa, morat ćeš dobiti ukor

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sto, uciniti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103