| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studenti i popust na karte HŽ u Društvo forumu; pa dobro, ali ja ne putujem redovito....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 241
![]() | Re: studenti i popust na karte HŽ mi smo platili kartu u jednom smjeru os-zg sa tim popustom od 30% 75 kn sto smatram da je sasvim ok.. i ta iskaznica vrijedi godinu dana, tak da mislim da je to dobar izum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter | Re: studenti i popust na karte HŽ Kako izgleda ta iskaznica? Jel plastificirana?
__________________ MOJ KOMP: CPU AMD Athlon64 X2 6000, Matična : MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, Mema: 1GB (800MHz), Kingmax x2, HDD Seagate ST3320620AS, 320 GB 16MB, 8800 GTS 320 MB, napajanje: OCZ 600W. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: studenti i popust na karte HŽ @arylin - ili dobitak na lotu ( ti treba ) ![]() salu na stranu - ta iskaznica je super stvar - nazalost toga nije prije bilo ![]()
__________________ Are you rich? I'm single! I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. Batistuta Gabriele - za tebe je Olić Pele ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatske zeljeznice, popust, studenti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.