Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; u stucu je hrana katasrofa (meni bar) u indexu je dobra a u bendeku jebo te dobiješ staru podgrijanu hranu,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-12-07, 12:44   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,704
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Question studentska hrana

u stucu je hrana katasrofa (meni bar) u indexu je dobra a u bendeku jebo te dobiješ staru podgrijanu hranu,nekad bude dobra al ono niš posebno!!! najbolje je jest one male pudingiće i jogobele i pit sokeve.... jeftino je jest preko iskisce,što je je,jedan puding izađe 50 lipa!!! stvarno se isplati..... samo šteta što nema cigara i alkohola na isksice,mislim da bi svi studenti spizdili na to pare !!!
neukrotiva_031 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 12:56   #2 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase
Re: studentska hrana

Razmišljalo se o pivu na ixici, al nisu znali koju cijenu stavit, tak da je prijedlog ostao u ladici.
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 12:57   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

uvijek se nađe neko da prigovara... pa radi iksice se i ide na faks ručaš za 4 kune i to uopće nije loša hrana (bar kod nas na ekonomiji) a i u sc-u je sasvim ok hrana po meni

a malo mi je glupo opće pomišljat na alkohol jer normalno je da država neće subvencionirat alkohol.. kaj to nije logično?
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 12:58   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,200
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
u stucu je hrana katasrofa (meni bar) u indexu je dobra a u bendeku jebo te dobiješ staru podgrijanu hranu,nekad bude dobra al ono niš posebno!!! najbolje je jest one male pudingiće i jogobele i pit sokeve.... jeftino je jest preko iskisce,što je je,jedan puding izađe 50 lipa!!! stvarno se isplati..... samo šteta što nema cigara i alkohola na isksice,mislim da bi svi studenti spizdili na to pare !!!
Nije isksica, nego iksica... I u Bendeku hrana uopće nije loša, a u Indexu smrdi, nemoš isprat smrad dva dana... Na liniji je hrana bezveze, a u Gaudeamusu nije loša, ali crnjak je što imaju samo pečenu hranu... A za te novce koje platiš to jelo se ne možeš žaliti...
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 13:01   #5 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
a malo mi je glupo opće pomišljat na alkohol jer normalno je da država neće subvencionirat alkohol.. kaj to nije logično?
Pivo je prehrambeni proizvod
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 13:02   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

ali je i alkohol ujedno
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 13:32   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 3,704
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ma meni je hrana u bendeku bljak,jel bude stara.... ma di jedeš za 4 kune? ručak izađe oko 7 kuna... al bilo bi baš fora da ima pivo na iksicu!!!
neukrotiva_031 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 14:51   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Mi u Opatiji nemamo gdje jest. A samo da znate kako je užasno skupo svaki dan kupovat nešto za jelo u Konzumu... Prije je bio restoran gdje su studenti jeli a sada ga više nema... Jedina pozitivna strana što nemam kako treba jest je to što sam skinuo par kila.
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 14:53   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 21
Poruka: 141
spaljevina se izdvaja iz mase

ima kao na filozofskom u njihovom bircu pola litre tocene pive 7 kn...tak sam cul
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 23:18   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 90
dvrhovec se izdvaja iz mase

nema do SC na savskoj u Zg i one živčane glupače kaj radi na naplati u express restoranu...
dvrhovec je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103