| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; u stucu je hrana katasrofa (meni bar) u indexu je dobra a u bendeku jebo te dobiješ staru podgrijanu hranu,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | u stucu je hrana katasrofa (meni bar) u indexu je dobra a u bendeku jebo te dobiješ staru podgrijanu hranu,nekad bude dobra al ono niš posebno!!! najbolje je jest one male pudingiće i jogobele i pit sokeve.... jeftino je jest preko iskisce,što je je,jedan puding izađe 50 lipa!!! stvarno se isplati..... samo šteta što nema cigara i alkohola na isksice,mislim da bi svi studenti spizdili na to pare !!! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana uvijek se nađe neko da prigovara... pa radi iksice se i ide na faks ručaš za 4 kune i to uopće nije loša hrana (bar kod nas na ekonomiji) a i u sc-u je sasvim ok hrana po menia malo mi je glupo opće pomišljat na alkohol jer normalno je da država neće subvencionirat alkohol.. kaj to nije logično?
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: studentska hrana Citat:
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: studentska hrana Mi u Opatiji nemamo gdje jest. A samo da znate kako je užasno skupo svaki dan kupovat nešto za jelo u Konzumu... Prije je bio restoran gdje su studenti jeli a sada ga više nema... Jedina pozitivna strana što nemam kako treba jest je to što sam skinuo par kila.
__________________ Nema smisla. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.

ručaš za 4 kune i to uopće nije loša hrana (bar kod nas na ekonomiji) a i u sc-u je sasvim ok hrana po meni