| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; bas sam gladan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: studentska hrana aha.... ja gledam o čem on priča...al et sad znam ![]() tnx giga... danas idem na pohani sir i pomfri jedva čekam da to jedem.... mmmmm....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: studentska hrana meni je dosta menze... al opet prisiljen san otici tu i tamo jer ne mos bas svaki dan doma nesto shuhat i sto ej najgore triba oprat sudje posli...
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #94 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: studentska hrana ja da sama živim ja bi rađe jela na x-cu... jel dok ti kupiš za skuhat dok ti skuhač pa opereš suđe i sve to rađe jedeš studensku hranu.. a i jeftinije te izađe i ne moraš se patit oko kuhanja...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: studentska hrana kuhanje mi nije patnja... a hrana u menzi je krajnje nezdrava, idem u menz sad otkad zivim sam sve cesce, al opet moram nesto doma skuhat... tako da mi je isto
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.

jedva čekam da to jedem.... mmmmm....
šalim se naravno... ja sam ljena meni se ne bi dalo kuhat...