Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; a ona socijala na prometu??jao...meni samo nek je klope i cornya na kutije..i onaj socijalni sokich hlapić...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-07, 09:36   #11 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: studentska hrana

a ona socijala na prometu??jao...meni samo nek je klope i cornya na kutije..i onaj socijalni sokich hlapić
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 12:44   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 241
lochness se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
u stucu je hrana katasrofa (meni bar) u indexu je dobra a u bendeku jebo te dobiješ staru podgrijanu hranu,nekad bude dobra al ono niš posebno!!! najbolje je jest one male pudingiće i jogobele i pit sokeve.... jeftino je jest preko iskisce,što je je,jedan puding izađe 50 lipa!!! stvarno se isplati..... samo šteta što nema cigara i alkohola na isksice,mislim da bi svi studenti spizdili na to pare !!!
hm, stuc idem samo kada mi jako gori pod petama i ne da mi se nigdje cekati.. moze se prezivjet od toga..

u gaudeamusu je hrana ok, samo sto je guzva, moras cekat za stol pol sata, ljudi ti se uvale dok jedes ili cak sto mi se zadnji put dogodilo, nisam ni odlozila pribor za jelo, taman stavila zadnji zalogaj u usta dosli neki i istjerali nas od stola.. sto reci, kultura na nivou

a bendek mi je ok svaki put bude normalna klopa, izuzev jednog puta kada sam dobila kordon blu koji je bio izvana "isprecen" a unutra sve smrznuto.. eto samo da se zna

Citat:
ma meni je hrana u bendeku bljak,jel bude stara.... ma di jedeš za 4 kune? ručak izađe oko 7 kuna... al bilo bi baš fora da ima pivo na iksicu!!!
jel nije bilo na pravnom ili na ekonomskom u kantini.. neko mi je prico prije godinu-dvije

Zadnji Uredio daidza : 14-12-07 u 13:01.
lochness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 12:53   #13 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,334
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: lochness Pogledaj Poruke
jel nije bilo na pravnom ili na ekonomskom u kantini.. neko mi je prico prije godinu-dvije
Mislim da nije bilo... Bila je jedno vrijeme šema u, mislim, Vinkovcima, dok su bonovi bili, pa se u trgovini kupovalo pivo, a oni obračunavali pod mlijeko, ili tako nešta
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 13:49   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 333
spaljevina se izdvaja iz mase

ma meni najbolje na fsb-u, tam se uvijek zguram u red....hehe
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 16:53   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

e ne znam za pivo stvarno..... ma u gaudeamusu onak jela sam bila one pileće ražnjiće i pomfri i ti ražnjići su bili baš žilavi i grozni.... nisam ih cijele ni pojela... dok kad jedem u idexu te ražnjiće budu mi fini i pomfri je fin.... njam njam !!! baš sam danas jela tamo.... sad su neki novi pudinzi došli,oni prošli su bili bolji....

da strašno i još ona žena što poslužuje u gaudeamusu,e pa čekala sam pun klinac da mi dođe račun uzet...već sam zamračila

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 14-12-07 u 16:55.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 17:15   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 476
LAMPA8 se izdvaja iz mase

Citat:
e ne znam za pivo stvarno..... ma u gaudeamusu onak jela sam bila one pileće ražnjiće i pomfri i ti ražnjići su bili baš žilavi i grozni.... nisam ih cijele ni pojela... dok kad jedem u idexu te ražnjiće budu mi fini i pomfri je fin.... njam njam !!! baš sam danas jela tamo.... sad su neki novi pudinzi došli,oni prošli su bili bolji....

da strašno i još ona žena što poslužuje u gaudeamusu,e pa čekala sam pun klinac da mi dođe račun uzet...već sam zamračila

pa kad ideš tamo jedi nešto normalno...ne isplati ti se jest ražnjiće i ta jela sa roštilja.....bolje odi onda negdje u grad u restoran pa se najedi ko čoek...

eo ja idem danas u bendek..pa ću izvjestit..
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 17:47   #17 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

šta ti jedeš u gaudeamusu?????? ja ne znam šta da jedem..... ono izbirljiva sam na hrani.... u bendeku su krempite dobre....
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 17:47   #18 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 4,344
mab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

nema do pizze na fsb-u i corny-a,pudinga i soka od marelice
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 17:48   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,334
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
šta ti jedeš u gaudeamusu?????? ja ne znam šta da jedem..... ono izbirljiva sam na hrani.... u bendeku su krempite dobre....
Ne idem čest, al kad idem jedem zagrebački, pljeskavicu, file u vrhnju ili šampinjonima..
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 17:50   #20 (permalink)
Banned

aha.... dobro ajd probat ću zagrebački baš da vidim kakav je tamo!!!! a kake su ti krempite u bendeku???
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114