| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; a ona socijala na prometu??jao...meni samo nek je klope i cornya na kutije..i onaj socijalni sokich hlapić... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: studentska hrana a ona socijala na prometu??jao...meni samo nek je klope i cornya na kutije..i onaj socijalni sokich hlapić
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 241
![]() | Citat:
u gaudeamusu je hrana ok, samo sto je guzva, moras cekat za stol pol sata, ljudi ti se uvale dok jedes ili cak sto mi se zadnji put dogodilo, nisam ni odlozila pribor za jelo, taman stavila zadnji zalogaj u usta dosli neki i istjerali nas od stola.. sto reci, kultura na nivou a bendek mi je ok svaki put bude normalna klopa, izuzev jednog puta kada sam dobila kordon blu koji je bio izvana "isprecen" a unutra sve smrznuto.. eto samo da se zna ![]() jel nije bilo na pravnom ili na ekonomskom u kantini.. neko mi je prico prije godinu-dvije Zadnji Uredio daidza : 14-12-07 u 13:01. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: studentska hrana Citat:
![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: ispod breze bijele Godina: 21
Poruka: 333
![]() | Re: studentska hrana ma meni najbolje na fsb-u, tam se uvijek zguram u red....hehe ![]()
__________________ opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: studentska hrana e ne znam za pivo stvarno..... ma u gaudeamusu onak jela sam bila one pileće ražnjiće i pomfri i ti ražnjići su bili baš žilavi i grozni.... nisam ih cijele ni pojela... dok kad jedem u idexu te ražnjiće budu mi fini i pomfri je fin.... njam njam !!! baš sam danas jela tamo.... sad su neki novi pudinzi došli,oni prošli su bili bolji.... da strašno i još ona žena što poslužuje u gaudeamusu,e pa čekala sam pun klinac da mi dođe račun uzet...već sam zamračila ![]() Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 14-12-07 u 16:55. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: studentska hrana Citat:
pa kad ideš tamo jedi nešto normalno...ne isplati ti se jest ražnjiće i ta jela sa roštilja.....bolje odi onda negdje u grad u restoran pa se najedi ko čoek... eo ja idem danas u bendek..pa ću izvjestit.. ![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.