| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; Ne jedem kolače tamo.... Al im je ćobanac i grah dobar...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Banned | Re: studentska hrana jesi ti m il ž? da znam kak da ti se obračam??? ma meni su krempitice baš fine.... probaj ih.... ja bila s legom u bendeku,on ručo a ja već ranije jela,pa sam uzela 3 krempite... zlo.... onu 3 sam jedva pojela.... heheh... e a šta ti studiraš??? |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 87
![]() | Re: studentska hrana Ma brza menza u SC-u je najbolja! Blizu je centru grada... imaju sladoledaaaa, sve žive nezdrave stvari.. pohane šnicle rullaju.. Sokići, pica, čokoladice, POOding..mmm. Spore menze sux!! ![]()
__________________ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 241
![]() | Re: studentska hrana ja sam u gaudeamusu uvijek jela cordon ili zagrebacki, pomfi i salaticu.. i uvijek je bilo ok.. a sto se tice posluge svugdje moras cekati.. bili smo dragi i ja sinoc u bendeku, najeli smo se ko dva mulca.. na stolu je bio cordon, pire, kupus, pohani sir, piletina na zaru, riza, gljeve na zaru i krasstavci.. e jedva smo se gegali.. i bilo je sve fino (osim pirea, malo je rijedak bio..) ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana alo alo stani malo...vrijeme je da smiriš doživljaje ot: studiram i živim u rijeci pa ful rijetko skočim u index...ono zna bit dobrih dana sa hranom...jedino što vrijedi je roštilj...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:24.

!! u bendeku još nisam probala pire,al zato je pomfri ne usporediv s pomfrijem iz indexa-... grozan je i dobije se malo...