| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; ja jedem u gaudu(OS) i super mi je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana Potpuno je isto moje mišljenje, iako je zapravo sva ta hrana smeće, sve je stvar navike, pa čak i na liniju se navikne
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana Obožavam pohani sir, i u bendeku mi je odličan ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: studentska hrana daka ti iz os?! opa.... hehehe... ja tek negdje prije probala taj pohani sir u gaudeamusu i baš je odličan stalno bi ga mogla jesti... pohani sir i pomfri...odlično...jedino mi je glupo što je u gaudeamusu kečap 4 kn...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Član | Re: studentska hrana Nisam već dugo jeo po restoranima... Zadnje sto sam isao je u Bit, to je zadnji sto se otvorio, tamo negdje iza stuca... Dosta su male porcije ali nikad nema gužve i jelo dobiješ u roku 10 minuta... I uglavnom od sokova bude Orangina od 0,5L, pa si možeš i za kući kupit ![]()
__________________ BuReK |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana ne, nisam iz os hehe, ja nikad nisam ni uzimo kečap, volim sam pomfri i naravno uvijek 4-5 sokova ![]() U taj Bit sam išo samo par puta i ne sviđa mi se tamo hrana, jeo sam tamo lignje i više nikad, a ni pizza nije neka sva je neka gumena ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 13-04-08 u 21:59. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: studentska hrana ja u tom bitu nisam bila,ne znam di je to... ![]() ma ja uzela kečap i oni kečap posebno naplačuju,kečap ne ide na iksicu...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana Bit ti je tamo iza Stuca, u sklopu Etf-a
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: studentska hrana Citat:
![]() Nikada me tamo nije hrana razočarala, ali jedino je bed je gužva kada masa ljudi dolazi i onda se još koriste stečeno znanje iz kolegija ubacivanje u red 1 i 2, te uvod u teoriju preskakanja ograde ![]() Za ekonomiju sam samo čuo riječi hvale (već 3 godine planiram tam otić) ![]() Ali u SC-u je jedino dobar fast food i to baš pileći ili pureći file, a "običan" restoran u SC-u je koma, mislim koje su to kombinacije: kelj sa šniclom, a pommes frites sa nečim glupim i tako sve odreda. Ah da, restoran na Savi je isto tako odličan ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

opa.... hehehe... ja tek negdje prije probala taj pohani sir u gaudeamusu i baš je odličan stalno bi ga mogla jesti...