| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; svaki put kad dođem u gaudeamus čekam najmanje pol sata-sat da dobijem hranu i to me baš nervira al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: studentska hrana svaki put kad dođem u gaudeamus čekam najmanje pol sata-sat da dobijem hranu i to me baš nervira al isplati se čekat jel je hrana bolja neg npr u stucu,u stuc nikad ne bi ošla jesti... hrana je grozna...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana Ma Kasandra je nekad katastrofa, nema ništa osim nekih krmića, zagrebačkih i ostalih vidova svinjetine, uz pire u prahu... nekad je hrana ok, al meni nije uvjek dobra, zateknem se da jedem svaki put isto, a menza bi trebala omogućiti raznolikost u prehrani, a ne biti zamjena za McDonalds.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

hehehehehe... šta i ti voliš pohani sir?!