| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; Neznam za tebe, meso je standardni obrok, sada svaki put jedem različito meso koje kombiniram sa prilozima (kuhani krumpir, pommes ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: studentska hrana Neznam za tebe, meso je standardni obrok, sada svaki put jedem različito meso koje kombiniram sa prilozima (kuhani krumpir, pommes frites, rizi-bizi, pire itd.). Pa Cassandra je zapravo više produžetak pravog restorana namjenjena studentima. ![]() Nije baš to SC ![]() |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana ne konzumiram hranu u menzi, kuham sama. nekad odem na pbf, tam imaju ok povrće, to cca jednom na mjesec. al pošto sam sad evo opet izgubila iksicu, menze su mi još dalji pojam
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,397
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana treba uvesti stroži limit na porcije po osobi da nam se studentska populacija ne tovi toliko. ![]() najbolje mi je kad ekipa priča kako hrana iz menze deblja. a da nema možda veze s enormnim količinama? pa za 10-15 kn se ubiješ da ti pozli.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana pa malo je premasna,, ko zna kolko put koriste ulje.. kad rade pljeskavice imam osjećaj da počiste cjelu kuhinju. i tamo oni kolaci,, fuj fuj, pojedes jedan, pa ti nije jasno dal je to kolac, ili samo tak izgleda, pa moras uzet jos 1 da provjeris. i za godinu dana, si neprepoznatljiv ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:27.

a da nema možda veze s enormnim količinama? pa za 10-15 kn se ubiješ da ti pozli..

(i ražnjići dolaze u obzir kod mene,mmmmmm...njami njami a onda kao desert u slastičarnu i navali na krempite 

pa znaš di ćeš ga nać