| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi studentska hrana u Društvo forumu; isse,danas ošla s legicom jest u index.... ljudi pa ta je hrana danas tamo bila grozna,skoro sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: studentska hrana isse,danas ošla s legicom jest u index.... ljudi pa ta je hrana danas tamo bila grozna,skoro sam se izbljuvala...naručila sam pomri naravno,i ražnjiće,pomfri je bio tako star i ražnjići također i žilavi,ko da je podgrijano od prije 10 dana... legica uzela pomfri i konodm blu i njezino isto bilo grozno....ma najjača je hrana definitivno u gaudeamusu-dobije se svježe pečeno.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana Ja sam danas u poznatoj ferovoj menzi prvo čekao 15 minuta da se 4 gospođe smisle kako se ubacuje traka u kasu, a onda sam jeo pomfri+riža, jer nije bilo mesa osim krmića... odma im stavim dva minusa, jebala ih takva hrana...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: studentska hrana aris-ja sam krenula jest u gaudeamus i tam mi je bila jedna druga legica koja je sat vremena čekala da dobije hranu zato sam ja i ošla u index i skoro polomila zube na hrani
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana di je taj gaudeamus?? ma u tim menzama je katastrofalna gužva, pogotovo ovoj na feru... više jedem kad prestanu predavanja, pa menza radi još koji tjedan, a nema gužve neg cijele godine tam. radije kupim burek i sjednem na kavu neg da čekam u redu...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: studentska hrana gaudeamus ti je u stucu u os,ali tamo kad ideš prema fitnes centru tj kad prođeš ona vrata za ox,i definitivno je tamo hrana najfinija svježa 100%pa ja češće odem u pekaru i kupim pizzu neg što jedem na iksicu
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-07-07 Godina: 21
Poruka: 45
![]() | Re: studentska hrana ma meni su burek i jogurt majka. al ak bas moram preko xice jesti onda odem u bendek ili gaudeamus. u indexu dugo nisam bio, a u stucu takoder.
__________________ www.pozega-team.com |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: studentska hrana Samo kad idete na liniju, oprez za one gadljive, NE gledajte u kuhinju ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:36.

ljudi pa ta je hrana danas tamo bila grozna,skoro sam se izbljuvala...
i njezino isto bilo grozno....

svježa 100%