| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Studiranje u americi u Društvo forumu; Hmm,evo ja sada zavrsavam 4 raz ss teh za racunalstvo,a volio bih saznati malo vise mogucnosti studuranja u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08
Poruka: 15
![]() | Hmm,evo ja sada zavrsavam 4 raz ss teh za racunalstvo,a volio bih saznati malo vise mogucnosti studuranja u inozemstvu tehnicki fakulteti,pogoovo americi(ne pitaj zasto)...pa ak neko ima iskustva s tim ili zna nesto nek pise... ajd pls mi pojasnite te stvari ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studiranje u americi na stipendije.info možeš naći popis stipendija koje se nude za hrvatske studente, pa među njima ima nešto i iz SAD-a, vjerovanto... sigurno ne za Harvard, ali potraži...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerika, faks, studiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:32.

ajd pls mi pojasnite te stvari