| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Sutra prijamni ispit.. u Društvo forumu; evo sutra nam bičarka ide na prijamni ispit na studij dizajna na arhitekturi, samo ih 30 primaju pa reko da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Sutra prijamni ispit.. evo sutra nam bičarka ide na prijamni ispit na studij dizajna na arhitekturi, samo ih 30 primaju pa reko da joj poželimo sretno preko foruma da upadne, već se godinu dana priprema i nadam se da će upasti jer je stvarno dala sve od sebe ![]() jel ide još tko na prijamni sljedeći tjedan |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Sutra prijamni ispit.. evo ja idem na utorak na prijamni na filozofski, informatika. isto ih primaju samo 30 tako da će mi trebat puno sreće, znanja, i sreće da prođem. na prijamnom je matematika ![]() i da, bitcharka sretno! ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator | Re: Sutra prijamni ispit.. da jer se za taj faks moraš pripremati godinu dana plaćala privatnog profesora za crtanje, akademskog slikara i dizajnera koji ju je stvarno odlično naučio sve... na tom faksu trebaš napraviti mapu i predati, mapu preda oko 300 ljudi, samo 120 ljudi izaberu i onda dalje ide matematika, povijest umjetnosti, crtanje, i onda ako to sve prođeš onda ideš na intervju gdje još skrate za nekih 30 ljudi koji neće proći |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Sutra prijamni ispit.. I ja svima želim da se sretno upišu, posebno jednoj osobi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sutra prijamni ispit.. Citat:
A čula jesam nešto o tome... moja rođakinja je upravo diplomirala na tom faksu... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: faks, ispit, prijamni ispit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!