| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Sutra prijamni ispit.. u Društvo forumu; Čestitam i ja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Sutra prijamni ispit.. Čestitam i ja ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sutra prijamni ispit.. hahahahaahahahahaha kiki....Mitrovića skidaš... c c c lol ... hvala svima na podršci i na cestitkama na kraju...tako sam pre pre sretna... sad je to napokon sve gotovo pa cu opet moci visiti po forumu...pusek!!!!
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sutra prijamni ispit.. ................pridružujem se čestitkama............... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-07
Poruka: 2
![]() | Re: Sutra prijamni ispit.. he, godinu dana, ha? ja sam ove godine položila taj prijamni (sad u 7.mj) i upisala dizajn na arhitekturi. pripremala sam se 3 godine. za taj faks je pitanje dal ti je dovoljno samo godinu dana pripremanja... al nadam se da je upala... neki ljudi koje znam su po 3 godine za redom pokušavali upisat, al bezuspješno. puno njih iz godine u godinu odustaju pokušavajući ili se jednostavno useru zbog težine postpuka, pogotovo jer nas tak malo primaju. al ak to zbilja želiš i voliš, ali i ako se na vrijeme odlučiš na to ( jer nemaš šanse ak ti tek nakon 1. polugodišta padne na pamet da bi na taj faks - samo za mapu ti treba godinu dana) i uz nekog dobrog mentora, e onda imaš šanse. i evo da kažem samo za one koji možda planiraju na dizajn, prijamni traje sveukupno u rasponu od 2 tjedna i fakat te iscrpi i izgubiš volju za ičim, al važno je pokušat svejedno pozitivno razmišljat jer ćeš samo tak izdržat. e da, i važno je naspavat se prije svakog dana prije ispita i intervjua. i ugl, sretno! |
| | |
![]() |
| Tagovi: faks, ispit, prijamni ispit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.