Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Tehnička škola u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dvrhovec sklopove ćeš imat pozitivnu 100 %, ak ti predaje prof. Sruk kod njega nemožeš past zato ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-12-07, 23:58   #21 (permalink)
lex
Starter

Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 66
lex se izdvaja iz mase
Re: Tehnička škola

Citat:
Pravi autor: dvrhovec Pogledaj Poruke
sklopove ćeš imat pozitivnu 100 %, ak ti predaje prof. Sruk kod njega nemožeš past zato jer će vam svima pomoć da naučite gradivo koje treba za prolaz... pričam iz iskustva... kod njega padaju samo teški debili...
da da Sruk,ma lik je car,sam sam si kriv za ovu sulju,imo sam dost toga drugog i ovo sam odgađo i na kraju nisam stigo drugi dio odgovarat...sutra predsat odnosno danas ujutro lijepo mi odgovaramo tj ispravljamo tu sulju da nemoramo u drugom polugod...
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 07:56   #22 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ja bio u ruđeru i prošao šarčevića digitalne elektroničke sklopove sve sa prepisivanjem

a kod ove iz digitalne joj kak se zove, imao sam 2, ali sam imao malo instrukcija da shvatim
Koturica

Kod nje sam imao 5 iz digitalne, kod Šarčevića 3 iz sklopova

Digitalna nije uopće tako teška niti ništa posebno, a ekipa koja padne je ona ekipa koja niti ne pogleda knjigu ni malo, jer da malo pogledaš knjigu prošao bi sa 2

EDIT: iz vjeronauka u Ruđeru imaš Maloveca, prejeben profesor, njegove priče iz prošlosti su najbolje, lagano prođeš vjeronauk (u 4 godine nisam ispunio ni pola jedne A4 bilježnice, a pisao sam sve), a sa čovjekom možeš pričati o svemu

Zadnji Uredio Vex : 21-12-07 u 08:00.
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 09:24   #23 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a ona ilijich iz matishe??
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 09:59   #24 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
a ona ilijich iz matishe??
wtf

Ako je upućeno meni, ja sam imao Vulićku iz matiše
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 10:42   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma mene ova rusila jucer...uf uf..sad moram 14tog to rijesiti a matura 16tog
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 14:43   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 20
Poruka: 33
perodot se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku perodot

meni koturica bila raska i predavala mi je i idgitalnu i sklopove... ilijicka mi je bila prve dvije godine i imo sam 5 kod nje dok kod ove druge sam krpo 3 jedva....
rasinec je bil car.... uvjek izgledo pijan na kraju smo saznali da lik ne pije neg je prirono u kurcu...hahaha.... i korača sam imal...definitivno uz maletića najbolji profesor na školi
perodot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:48   #27 (permalink)
Vex
prof. Foruma

joj maletić, kad se njega sjetim, on meni bio zamjenik, a Vesela mi bila raska, i uglavnom na nogometnim turnirima prijetio ljudima da će ih pitati sljedeći sat i rušit ko zabije gol protiv nas

Rasinec mi je dao 1 na točno rješenom testu (predavao mi RTS umjesto Korača, valjda nije imao tolko sati pa su mu to dali) i zvao sam Korača da provjeri, Korač kaže sve točno, a Rasinec kao pisat ćeš ponovno

Korač definitivno legenda
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:53   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 20
Poruka: 33
perodot se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku perodot

ma mene je rasinec na maturalnom išo ispitivat makar nije bil u komisiji oita on mene neke gluposti kaj nemaju veze sa poantom rada i korač mu samo spusti kolega to nije smisao ovog rada i tak par puta i lik zašutil ko pička.. koja je vesela? znam onu fatu iz sppa i kiselu iz programiranja..... e da sekulička..,.,., si imal nju? koja carica,.,., dala frendu 5 komada u jednom satu.,., lol
perodot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 16:24   #29 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Ma jednom ti je Premac držao za vrijeme labosa iz RTS-a 2 sata predavanje (ono ponavlja jednu te istu rečenicu u zamornom tonu da nas je pola zaspalo), i na kraju Rasinec želi kao ispast pametan i kaže neku totalnu glupost, svi se trgali od smijeha

Vesela Aračić ti je profesorica Hrvatskog, fata mi bila profesorica iz programiranja u 2. razredu, a kisela u 3.

Od kada fata predaje SPP?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 16:30   #30 (permalink)
V.I.P. Član

vesela je zakon..kod nje polozio s 5..

samo neam pojma tko ce mi biti na maturi..valjda nuskern oreskovicka..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: tehnicka, u0161kola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114