| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Tehnička škola u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dvrhovec sklopove ćeš imat pozitivnu 100 %, ak ti predaje prof. Sruk kod njega nemožeš past zato ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 66
![]() | Re: Tehnička škola da da Sruk,ma lik je car,sam sam si kriv za ovu sulju,imo sam dost toga drugog i ovo sam odgađo i na kraju nisam stigo drugi dio odgovarat...sutra predsat odnosno danas ujutro lijepo mi odgovaramo tj ispravljamo tu sulju da nemoramo u drugom polugod...
__________________ Arsenal F.C. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Tehnička škola Citat:
![]() Kod nje sam imao 5 iz digitalne, kod Šarčevića 3 iz sklopova Digitalna nije uopće tako teška niti ništa posebno, a ekipa koja padne je ona ekipa koja niti ne pogleda knjigu ni malo, jer da malo pogledaš knjigu prošao bi sa 2 EDIT: iz vjeronauka u Ruđeru imaš Maloveca, prejeben profesor, njegove priče iz prošlosti su najbolje, lagano prođeš vjeronauk (u 4 godine nisam ispunio ni pola jedne A4 bilježnice, a pisao sam sve), a sa čovjekom možeš pričati o svemu Zadnji Uredio Vex : 21-12-07 u 08:00. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter | Re: Tehnička škola meni koturica bila raska i predavala mi je i idgitalnu i sklopove... ilijicka mi je bila prve dvije godine i imo sam 5 kod nje dok kod ove druge sam krpo 3 jedva.... rasinec je bil car.... uvjek izgledo pijan na kraju smo saznali da lik ne pije neg je prirono u kurcu...hahaha.... i korača sam imal...definitivno uz maletića najbolji profesor na školi |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tehnička škola joj maletić, kad se njega sjetim, on meni bio zamjenik, a Vesela mi bila raska, i uglavnom na nogometnim turnirima prijetio ljudima da će ih pitati sljedeći sat i rušit ko zabije gol protiv nas ![]() Rasinec mi je dao 1 na točno rješenom testu (predavao mi RTS umjesto Korača, valjda nije imao tolko sati pa su mu to dali) i zvao sam Korača da provjeri, Korač kaže sve točno, a Rasinec kao pisat ćeš ponovno ![]() Korač definitivno legenda ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter | Re: Tehnička škola ma mene je rasinec na maturalnom išo ispitivat makar nije bil u komisiji oita on mene neke gluposti kaj nemaju veze sa poantom rada i korač mu samo spusti kolega to nije smisao ovog rada i tak par puta i lik zašutil ko pička.. koja je vesela? znam onu fatu iz sppa i kiselu iz programiranja..... e da sekulička..,.,., si imal nju? koja carica,.,., dala frendu 5 komada u jednom satu.,., lol ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tehnička škola Ma jednom ti je Premac držao za vrijeme labosa iz RTS-a 2 sata predavanje (ono ponavlja jednu te istu rečenicu u zamornom tonu da nas je pola zaspalo), i na kraju Rasinec želi kao ispast pametan i kaže neku totalnu glupost, svi se trgali od smijeha Vesela Aračić ti je profesorica Hrvatskog, fata mi bila profesorica iz programiranja u 2. razredu, a kisela u 3. Od kada fata predaje SPP? |
| | |
![]() |
| Tagovi: tehnicka, u0161kola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.