Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Tehnička škola u Društvo forumu; Ovisi, dal si tehničar za elektroniku ili računalstvo Botica je isto priča za sebe, kao čuo sam da se rastala, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-12-07, 16:52   #31 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Tehnička škola

Ovisi, dal si tehničar za elektroniku ili računalstvo

Botica je isto priča za sebe, kao čuo sam da se rastala, dal je to istina?
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 16:54   #32 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

mehatronika sam...

uu ona je dobra...i kod nje 5...ma da? ona je bash ockej..s njom se dalo normalno popricat...

e je bio tko kod runjea na praksi?? neki lik dok sam bio skoro ga spucao u glavu..
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 20:10   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

A decki hebite se... vi ste A smjena valjda... da navratite malo u B vidli biste sta je pakao...

moj raz, proslo njih 8 od 30( ja pao sklopove i digitalnu ),razred do proslo njih 5 od 30...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 21:17   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 20
Poruka: 32
perodot se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku perodot

Ja sam radio maturalni kod korača i poslo me on kod premca da mi objasni mikrokontrolere i zakaj se on mora spojiti na još jednu diodu i par kondića i odem ja gore i krene kill:

"da bi ti ja to mogo objasniti ti moraš znat povjest računala. sve je krenulo kod fon noiman i onda sere pa do ibma prije 30 godina i pca nekog i sere on sere pa microsoft i dos zakajovo ono... i nakon sat i pol ja mislo gotovo kada on znaš recimo tramvaj...on jeprijem korištenja mikroračunala i onda vrata.vamo tamo pol sata ja reko daj tišina ono aj bok kad lik krene na mikrovalnu. i kako ju doraditi.... strava
perodot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 21:30   #35 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,691
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

korač mi je bio razrednik, lik je definitivno najbolji profesor na školi i nitko ne smije reći apsolutno ništa protiv njega

vesela mi je isto bila razrednica i fakat je isto super

A Botica, lol s njom sam se stalno svađao, rekao sam joj da je plavuša ovo ono bla bla i onda me stalno zapisivala, izbacivala sa nastavem, uvijek nešto zanimljivo

ali sve u svemu imao sam dobru ocjenu sa ljubičastom bojom u imeniku
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 21:43   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 20
Poruka: 32
perodot se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku perodot

meni je botica bila raska prve dvije godine. ufff... zver od žene... imal sam 25 jedinica iz tehničkog crtanja u cijelom spektru boja.lol...pa izjava da nema 2 ako se ne donese tehničko pismo i naravno da joj ga nisam donio,.,.,.,,..,. jednom ja njoj velim joj profesorice kak ste mi danas sexy! ona JaXXXXXć kaj danas trebaš?(onaj njen kreštav glas). pa ja bi doma, aj aj gubi se da te ne gledam. pa od mojih kašnjenja kao putnika,.,.,. ajmeeeee.,.,., više nisam znal kaj bi rekal pa su indijanci napadali autobus ili nas je robin hood orobio. užas,.,., nekad smo joj znali pjevat plava ciganko, plava ciganko(tak i zgleda samo kaj njene prnjice koštaju brutalno) pa sam kaj se ni plakala,.,.,
perodot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 22:45   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 19
Poruka: 92
dvrhovec se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lex Pogledaj Poruke
da da Sruk,ma lik je car,sam sam si kriv za ovu sulju,imo sam dost toga drugog i ovo sam odgađo i na kraju nisam stigo drugi dio odgovarat...sutra predsat odnosno danas ujutro lijepo mi odgovaramo tj ispravljamo tu sulju da nemoramo u drugom polugod...
nadam se da si ispravio... ja sam na polugodištu kod njega imao komad, da bi na kraju odgovarao i lik me pita "jel vam dosta 3 ili hoćete za više odgovarat?"... ma reko car si ali daj mi 3, to mi dosta...

zvali smo ga na maturalnu večeru s nama, lik je rekao da nije očekivao da ćemo ga zvat i da smo ga jako ugodno iznenadili... legenda kakve nema po drugim školama...
dvrhovec je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 00:55   #38 (permalink)
lex
Starter

Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 64
lex se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dvrhovec Pogledaj Poruke
nadam se da si ispravio... ja sam na polugodištu kod njega imao komad, da bi na kraju odgovarao i lik me pita "jel vam dosta 3 ili hoćete za više odgovarat?"... ma reko car si ali daj mi 3, to mi dosta...

zvali smo ga na maturalnu večeru s nama, lik je rekao da nije očekivao da ćemo ga zvat i da smo ga jako ugodno iznenadili... legenda kakve nema po drugim školama...
jep uspio sam danas ujutro,pito me pojačala i zaključio mi 2,to bilo oko 8,a kad smo došli po papire ove oko 1 lik je i dalje ispitivo ostale razrede...nevjerojatan je fakat kolko se trudi oko svih...i da se pohvalim naš razred najbolji samo 3 jedinice na polugod. najgori su ovi iz a raz,imaju brijem 7 pozitivnih samo
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 10:01   #39 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: perodot Pogledaj Poruke
meni je botica bila raska prve dvije godine. ufff... zver od žene... imal sam 25 jedinica iz tehničkog crtanja u cijelom spektru boja.lol...pa izjava da nema 2 ako se ne donese tehničko pismo i naravno da joj ga nisam donio,.,.,.,,..,. jednom ja njoj velim joj profesorice kak ste mi danas sexy! ona JaXXXXXć kaj danas trebaš?(onaj njen kreštav glas). pa ja bi doma, aj aj gubi se da te ne gledam. pa od mojih kašnjenja kao putnika,.,.,. ajmeeeee.,.,., više nisam znal kaj bi rekal pa su indijanci napadali autobus ili nas je robin hood orobio. užas,.,., nekad smo joj znali pjevat plava ciganko, plava ciganko(tak i zgleda samo kaj njene prnjice koštaju brutalno) pa sam kaj se ni plakala,.,.,
LOL kod nje ona dođe nadrkana na sat i krene listati po imeniku i svaki puta mene prozove na ploču, ja naravno učio ono tehničko crtanje i mehatroniku (ako se to više tako zvalo) i znam na sva pitanja odgovorit, ona sjedi 2. Za dva tri dana dođe sva nasmješena i zove mene opet, ja ništa ne učio ono nekaj iz sjećanja pišem i da meni ona 5 sa zlatnom kemijskom

I tako svaki put, i na kraju 5 zaokružeo sa zlatnom jer je zadnje odgovaranje bilo zlatno 5

Ali kad zjeva ima raširenija usta nego Mick Jagger

Ali Vesela, baš dobra profa

Sjećam se Dužanecke iz geografije i 5 iz svakih testova

Trik je bio u tome kako je ona uvijek davala 10 pitanja na koje si prvo pisao pitanje, a onda odgovor, na prvoj stranici napišem regularno 6 pitanja koja sam znao (to bi bilo 2 ili 3) i onda na drugoj strani prepišem 3 pitanja sa prve strane i uvijek 9/10, a to sam jednom slučajno otkrio na prvom testu pošto sam fakat slučajno napisao dvaput isto pitanje
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 10:22   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 141
spaljevina se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: perodot Pogledaj Poruke
ta botica nije normalna...ja sam svaki njen sat van izletil....brijem da je ta žena luda i trknuta u glavu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: tehnicka, u0161kola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111