| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Tehnička škola u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vex Janšicu sam imao iz fizike (onu koja izgleda ko antikrist), ali da Botica sa svojim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Tehnička škola Citat:
![]() ![]() imam 3 ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tehnička škola Joj sjećam se testa na kraju prvog razreda, kaže kao ko dobi jedan ide na popravni, i podijeli test, ja ono zadatke teže u životu nisam vidio, nisam ništa znao rješiti, ono napišem zadatak i nacrtam sliku i tak svaki zadatak, na predaji testa kažem sam sebi vidimo se na popravnom, kad većina razreda 1, a ja dovoljno bodova zbog slikica za 2 ![]() Ali njena shema ocjenjivanja testa je bila fakat strašna, to zapravo pokazuje kolko je težak test i kolko neznamo ![]() Bilo je kod nas 2/10 je 2, 3/10 je 3, 4/10 i 5/10 je 4, a ostalo 5 ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 19
![]() | Re: Tehnička škola Citat:
jesi imo Jadranku Kotur iz digitalne? ja kod nje sad na polugodistu imam sulju.... al nije bed... i btw sarcevic je ove godine otiso u mirovinu tako da su sad sklopovi nesto laski... al opet isto... p.s. i da ove godine onako pred mirovinu je sarcevic sam rusio 76 ucenika ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: tehnicka, u0161kola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.