| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi tehnički faksovi osim fera u Društvo forumu; evo danas nisam prošo prijemni na feru i sad me zanima koi još postoje faksovi ili sveučilišta i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: tehnički faksovi osim fera Osim FER-a, ostanu ti od ovih idemo rec ozbiljnijih Tehnicki fakultet - Rijeka (tu ja studiram), Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Elektrotehnicki fakutltet - Osijek. A onda naravno imas Fakultet organizacije i informatike u Varazdinu, i ostali studiji informatike na raznoraznim fakultetima, veleucilistima i visokim skolama.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 9
![]() | Re: tehnički faksovi osim fera Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 26
Poruka: 96
![]() | Re: tehnički faksovi osim fera PMF ti je isto u tom nekom rangu fizicki i matematicki odsjek. Fizicki jos i ne toliko jer ima samo smjer prof. inf i fizike. nije da sad bas nes imas puno za nauciti iz inf tamo jer uglavnom predaju fizicari informatiku pa ti je to dosta slabo, ali eto ostaje ti kolko tolko zvanje vezano uz inf(na tom sam smjeru i ja pa ti govorim iz osobnog iskustva). Matematika je zato puno bolja, imaju ti bas smjer racunarstvo i predavanja drze manje vise informaticari. faks je sam po sebi dosta dobro organiziran i dosta trazen poslije kod zaposljavanja, a i ne zaostaje bas tako puno za FER-om. dosta je zahtjevan, te imas i sto za nauciti. Ako izaberes taj faks mislim da neces sigurno pogrijesiti ![]()
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? Zadnji Uredio marlborolights : 22-08-07 u 09:55. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter | Re: tehnički faksovi osim fera Citat:
KOju el.teh skolu zavrsavas? Najbolja alternativa FER-u ( u Zg-U) ti je FSB!
__________________ Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!! | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-09-07
Poruka: 5
![]() | Re: tehnički faksovi osim fera Citat:
Izbor ide cca ovako: Dali želis studirat 3 godine i moci radit nakon toga ili pet godina? Ako je prvo onda veleučilište je dobar izbor. U Zagrebu je jedino TVZ koji koji se srodan FER-u. Točnije TVZ - studij elektrotehnike i studij računarstva. FOIu je srodan TVZ - studij informatike. A FSBu je srodan TVZ - Studij strojarstva. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksovi, fera, osim, tehnicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:23.

Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!!