Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi tehnički faksovi osim fera u Društvo forumu; evo danas nisam prošo prijemni na feru i sad me zanima koi još postoje faksovi ili sveučilišta i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-07, 15:30   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-02-07
Godina: 19
Poruka: 7
Filip100 se izdvaja iz mase
tehnički faksovi osim fera

evo danas nisam prošo prijemni na feru i sad me zanima koi još postoje faksovi ili sveučilišta i td. koji imaju veze s informatikom tj računarstvom

znam da postoji fsb i prometni....
Filip100 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 16:59   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: tehnički faksovi osim fera

tvz.hr
vsite.hr
vvg.hr
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 12:56   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-07-07
Godina: 21
Poruka: 45
PoZeZaNiN se izdvaja iz mase

etf u osijeku.
PoZeZaNiN je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 19:15   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 9
hmm+ se izdvaja iz mase

i sta si nakraju upiso,jer i ja bi neki faks upiso slicno kao ti,jer zavrasavam el.teh skolu al neznam sta bi
sve prijedloge osim FER-a prihvacam
hmm+ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-07, 11:57   #5 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Osim FER-a, ostanu ti od ovih idemo rec ozbiljnijih Tehnicki fakultet - Rijeka (tu ja studiram), Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Elektrotehnicki fakutltet - Osijek. A onda naravno imas Fakultet organizacije i informatike u Varazdinu, i ostali studiji informatike na raznoraznim fakultetima, veleucilistima i visokim skolama.

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-07, 19:16   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 9
hmm+ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
Osim FER-a, ostanu ti od ovih idemo rec ozbiljnijih Tehnicki fakultet - Rijeka (tu ja studiram), Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Elektrotehnicki fakutltet - Osijek. A onda naravno imas Fakultet organizacije i informatike u Varazdinu, i ostali studiji informatike na raznoraznim fakultetima, veleucilistima i visokim skolama.
aha,ok pa najizglednije je da cu i ja tamo doci,ajd reci nesto vise ,koje smjerove ima i tako to,ako ti se da
hmm+ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 08:49   #7 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

nabrojao sam vise njih, na koji bi dosao?

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 09:53   #8 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika marlborolights

Datum registracije: 13-12-06
Godina: 26
Poruka: 96
marlborolights se izdvaja iz mase

PMF ti je isto u tom nekom rangu

fizicki i matematicki odsjek. Fizicki jos i ne toliko jer ima samo smjer prof. inf i fizike. nije da sad bas nes imas puno za nauciti iz inf tamo jer uglavnom predaju fizicari informatiku pa ti je to dosta slabo, ali eto ostaje ti kolko tolko zvanje vezano uz inf(na tom sam smjeru i ja pa ti govorim iz osobnog iskustva). Matematika je zato puno bolja, imaju ti bas smjer racunarstvo i predavanja drze manje vise informaticari. faks je sam po sebi dosta dobro organiziran i dosta trazen poslije kod zaposljavanja, a i ne zaostaje bas tako puno za FER-om. dosta je zahtjevan, te imas i sto za nauciti. Ako izaberes taj faks mislim da neces sigurno pogrijesiti

Zadnji Uredio marlborolights : 22-08-07 u 09:55.
marlborolights je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:11   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 19
Poruka: 35
Denis88 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Denis88 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Denis88

Citat:
Pravi autor: hmm+ Pogledaj Poruke
i sta si nakraju upiso,jer i ja bi neki faks upiso slicno kao ti,jer zavrasavam el.teh skolu al neznam sta bi
sve prijedloge osim FER-a prihvacam

KOju el.teh skolu zavrsavas? Najbolja alternativa FER-u ( u Zg-U) ti je FSB!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 18:11   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-09-07
Poruka: 5
vladoo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Denis88 Pogledaj Poruke
KOju el.teh skolu zavrsavas? Najbolja alternativa FER-u ( u Zg-U) ti je FSB!
Da ali sto ako hoce studirat automatizaciju ili telekomunikacije. FSB to nema.

Izbor ide cca ovako: Dali želis studirat 3 godine i moci radit nakon toga ili pet godina? Ako je prvo onda veleučilište je dobar izbor. U Zagrebu je jedino TVZ koji koji se srodan FER-u. Točnije TVZ - studij elektrotehnike i studij računarstva. FOIu je srodan TVZ - studij informatike. A FSBu je srodan TVZ - Studij strojarstva.
vladoo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: faksovi, fera, osim, tehnicki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103