| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Tjelesni testovi u Društvo forumu; Dakle, ono, izdrzljivost na svedskim ljestvama, trbusnjaci u minuti, skok u dalj itd... Napisite koliko ste cega imali Evo npr. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjelesni testovi Citat:
trbusnjaci u minuti: 45 skok u dalj: ni metar ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjelesni testovi ne sjecam se ovog prvog, al trbusnjaka mogu ako se ne varam jos uvik 68 u min, a skok u dalj s mista 292cm
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tjelesni testovi ah.. nisam sve radio.. trbušnjaci:51 skok.. 242cm.. pošto sam malo manji.. to ej malo razumljivo i izdžljivost nismo još radili... ali u tome sam najbolji...
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjelesni testovi što su švedske ljestve? pa one ljestve sto u salama stoje uz zidove ja sam na te mislio ne znam kako se zovu, al morali smo se vjesat o njih i dizat noge, ne znam kako se vjezba tacno zove, obzirom da mi je od fizickog samo lopta ostala, nisam ti ja bas spretan u tim stvarima, poprilicno "smotan", pogotovo na onoj kozi ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjelesni testovi Izdrzljivost na s.lj. : nemam pojma, nisam se godinama testiro trbusnjaci u minuti : 45 skok u dalj : 270 cm, a u najboljim danima 290
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjelesni testovi Ja sam uvijek zabušavao....... ![]() Rezultata iz osnovne se ne sjećam, a u srednjoj sam imao dobrog profesora (razrednika) kod kojega sam imao oslobođenje...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: testovi, tjelesni, tzk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:18.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo