| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Tko je šta upisao? u Društvo forumu; Neki ovaj tjedan imaju prijamne, pa i ja, ali oni koji nemaju znaju dal su već upali gdje su htjeli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Tko je šta upisao? Neki ovaj tjedan imaju prijamne, pa i ja, ali oni koji nemaju znaju dal su već upali gdje su htjeli ili nisu. Ja sam evo upao na pomorski bez plaćanja, a danas idem i na prijemni na filozofski pa ćemo vidjet šta će bit s tim. A šta ste vi upisali?
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Tko je šta upisao? Ja upisao tečaj samoobrane ![]() Par korisnih informacija ![]() -Kava u kantini je bolja nego kava u "Fiume". Ako ne znaš di je fiume, saznat ćeš prvog dana faxa ...-Kava u "Red hot-u" je bolja i od kave u kantini i u "Fiume". Ako ne znaš, vrijedi isto kao i za fiume -Kava u kantini je ipak najjeftinija (ako izuzmeš onu u indexu)-Izbjegavaj index u periodu od 12-15 sati, opći kaos ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko je šta upisao? Ukratko: na pomorskom se samo kafeniše ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je šta upisao? Ti misliš da je na drugima drukčije? Viva la studentski život..... Sex, kava i brucošice ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Tko je šta upisao? bio sam već u kantini al sam pio pivu i nije loša ![]() a nije loša ni konobarica, majda, il kako se već zove.. ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Tko je šta upisao? a šta je TVZ? i kod mene sve muški, bar u mom smjeru... al nam je ispred faxa ekonomska škola a do nje ekonomski fax tako da ćemo nekako nadoknadit nedostatak cura...a ima ih i na pomorskom nešto...
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tko je šta upisao? Ja upisao stručni studij informatike na veleučilištu, upao sam bez plaćanja fino tako da super sve ispalo
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je šta upisao? Ooooopa, svaka čast! Ja sam ti pri kraju, 5 ispita ima da završim faks, pa ak te nešto zanima pitaj ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: faks, fakultet, fax, koji, upisi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!

za boravak na Croportalu se ne dobije penzija 

i nije loša