Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Tko je šta upisao? u Društvo forumu; upo sam na tvz-u informatiku, a danas piso na strojarstvu pa cekam rezultate...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-07, 14:01   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-06-06
Godina: 20
Poruka: 46
ivanxxx se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanxxx
Re: Tko je šta upisao?

upo sam na tvz-u informatiku, a danas piso na strojarstvu pa cekam rezultate
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 07:46   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 449
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Ooooopa, svaka čast!
Ja sam ti pri kraju, 5 ispita ima da završim faks, pa ak te nešto zanima pitaj
ok!! ajde da te malo utlačim onda! daj ukratko opiši smjerove! kaj bi bilo najperspektivnije! tnx
venus01 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 13:10   #13 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

imaš 3 smjera

Smjer Organizacija i informatizacija ureda nudi izobrazbu onima koji organiziraju i održavaju rad u informatiziranom uredu. Smjer Elektroničko poslovanje namijenjen je onima koji će razvijati i održavati poslovanje preko Interneta. Smjer Informatički dizajn bavi se tehnološkim postupcima u proizvodnji, oblikovanju i dizajnu grafičkih i multimedijskih proizvoda.

to je copy-paste s stranice faksa i prilično je točno. Nema tu niš poslebno za dodat..... na kraju prve godine imaš predavaje o sva 3 smjera, odi na to pa ćeš moći odlučit kaj ti najviše paše, ako si u dilemi

Najsigurnije za posao je Organizacija i informaizacija ureda, el-poslovanje je isto OK, ali mislim da bolje naučiš na organizaciji... dizajn je skroz dtuga priča ili si skroz dobar, pa se probiješ i radiš za par dobrih firmi ili si pušiona totalna.
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 08:40   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 449
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Hvala puno!! dobra je stvar kaj imaju to predavanje o smjerovima pa ti sve objasne!! ja sam mislila da se odmah moraš odlučiti, ali ovo je bolja kombinacija!!
venus01 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 08:55   #15 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

tek na kraju prve godine odlučuješ koji ćeš ići smjer
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 12:44   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Baš čitam na netu kak je Sanaderova kći upisala Medicinu...

Kak to da na netu nisu objavili kad sam ja upiso medicinu?

Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 20:33   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

UPOZORENJE-- Izbjegavajte medicinsku skolu. losija je nego sto se prica
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 20:50   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,551
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
UPOZORENJE-- Izbjegavajte medicinsku skolu. losija je nego sto se prica
losa iskustva?
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 22:54   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-06-07
Godina: 19
Poruka: 11
trga_5 se izdvaja iz mase

Ja sam išao na prijemni za pravo.Bio sam 1232. od 1600.Ali prešao sam prag pa mogu prenijeti bodove na upravno pravo odakle se mogu prebaciti na 2. god. prava,što mi je i cilj...Previše ljudi ide na faks,treba to prepolovit.
Tješim se samo što je Mesićeva unuka bila iza mene!!
trga_5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 23:59   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-12-06
Godina: 20
Poruka: 341
IvanGNR se izdvaja iz maseIvanGNR se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku IvanGNR

ja sam upao čak na 3 mjesta... u Varaždinu na FOI uz plaćanje od skoro pa 10 000 kn, u Mostaru na FSR također uz plaćanje od skoro pa 5 000 kn, a u Splitu na FESB računarstvo uz plaćanje od skoro pa 8 000 kn... tako da idem u Mostar na studij... nedam se iz Hercegovine i gotovo...
Odgovor
Tagovi: faks, fakultet, fax, koji, upisi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113