| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi TŠRB u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs pa je..i ak idesh u faust vishe bush cugal.. Ma burke ne pricaj sta neznas......................... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-12-07 Godina: 18
Poruka: 12
![]() | Re: TŠRB Ma burke ne pricaj sta neznas......................... Vjeruj mi jako dobro znam kakva je skola faust (tam mi ide cca 10 frendova),a jako dobro znam i kakav je ruder (ja ga zavrsio), tak da jednostavno te dvije skole nemozes usporedivat............. a i ovo za pit... majke mi nije tocno... vjeruj mi ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-12-07 Godina: 18
Poruka: 12
![]() | Re: TŠRB A jebiga kad nitko iz rudjera nezna iskoristit čari GEM-a, i blizinu pevca... burke pa u pevcu 3 litre vina 33 kune... pa mi kazes da se u ruderu nemre opijat... joj joj.. nemoj me ucit... pa nikad se i nisam opio ko u ruderu i gem-u.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: TŠRB nisma rekao da se nemre.. nisam rekao da nisam bio u gemu..rekao sam da ovi u faustu se naroljaju ko grabe..a i to nije tema threata...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 60
![]() | Re: TŠRB Ma Rudjer zakon... nemoj da mi ko sta protiv rudjera prica!!!! Zavrsio ga bez ikakvog ucenja, jedino zadnja 2 tjedna i to kod tete beje, kovacica i koraca.... ostalo... nista.... a GEM mi je bio maticna ucionica..... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 60
![]() | Re: TŠRB ma daj ajde nemoj kenjat... zavrsio sve 4 godine s 4, maturiro s 5.... knjige nisam vidio kako treba, a u 4 razredu nisam ni imo knjige ni biljeznice.... nista..... a to ko prica da je nesto tesko, sere...... nije sve u strebanju... moras bit malo snalazljiv u zivotu... ako odmah na pocetku dobro procitas profesore i imas malo snalazljivosti svaku skolu/faks mozes proc bez problema..... edit: a ovo za cuganje.... ma mi smo vise vremena u GEM-u provodili nego u skoli..... Zadnji Uredio Black_Hawk : 27-08-08 u 00:52. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-10-06
Poruka: 47
![]() | Re: TŠRB Ovi su mi najjaci kaj vele sve prosli s 4, imao ih hrpu u razredu koji su zicali 4-5 ocjena da bi ulovili 3,53 i onda vele da nisu nis ucili ... Fala bogu da ako se ne uci ces prolazit s 3 onako leggero, al za 4 moras nesto znat ![]() Btw fax bez ucenja ? Di zivis ti sunce moje malo ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-06-08
Poruka: 49
![]() | Re: TŠRB Citat:
__________________ dizlo i turbina pravi su par,to shvatit ce svaki pametan car | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.