| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi TŠRB u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tdipower onda ste vi jako pametna djeca..takve treba nac koji su tako pametni A vi cete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-12-07 Godina: 18
Poruka: 12
![]() | Re: TŠRB A vi cete mene koji sam zavrsio ruder jebat kak je u ruderu.. a i black hawk govori istinu.. ajd ja mozda jesam proso 3 i 4 razred s 3, ali nema veze, sve sto cu vam rec je da fakat, al puno fakat ak se uci tu i tam prije ispita onih kriticnih ( a pod prije mislim na odmore i prije skole u gemu), i 2 tjd prije kraja moze se proc bez beda s 4... a naravno uz to mora ic malo i muljanja... ![]() ![]() ![]() Maroje jel tak??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Godina: 18
Poruka: 13
![]() | Re: TŠRB Citat:
Mehatronika,ako planiraš strojarstvo - elektrotehnika mix. Ako ti više sjeda elektronika/elektrotehnika uzmi računalstvo. S time da za mehatroničara učiš AutoCAD pa ti to ima malo veću prednost kod zaposlenja. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 60
vise nismo bili u skoli nego sto jesmo, ucio nisam nikako, a super mi je islo......... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 19
![]() | Re: TŠRB upisah računalstvo, upao bez problema... je Ivana Kovačić dobra raska? il sam nahebo xD?
__________________ Rekli su nam da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni odbili 8 godina!!!! Još 15 dana do izlaska.... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 60
Daj molim te pozdravi je!!! Reci da je pozdravlja Marojevic i ekipa iz bivseg 4.F razreda!!!!! I nek vam isprica kako smo kod nje ispravili fiziku....... a pod ono dobra na sta mislis??? ![]() dobra po naravi ili dobra dobra???? | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Administrator | Re: TŠRB ja nisam učio, prošao sam sa 4 bez problema i maturirao sa 4...nikad nisam ništa radio....slobodno pitaj korača ili nekog oda razrednika...svake godine ukor radi nekih gluposti i uvijek brdo neopravdanih Citat:
sve prepisao...i maturu sve prepisao ![]() A što se tiče faksa, evo završio 2 godinu i upisao treću...nisam niti jednom učio osim što sam imao instrukcije iz matematike...i onda sam shvatio da mogu i to prepisati i biti ista grupa pa sada imam 5 ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 19
po naravi
__________________ Rekli su nam da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni odbili 8 godina!!!! Još 15 dana do izlaska.... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:41.

sve prepisao...i maturu sve prepisao