| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva u Društvo forumu; baš sam gledao danas na vijestima i tako nešto je rekao ministar obrazovanja i športa Dragan Primorac moje miš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva baš sam gledao danas na vijestima i tako nešto je rekao ministar obrazovanja i športa Dragan Primorac moje mišljenje je da će biti još gore gradivo nego šta je bilo,znam ja kako je bilo kad sam ja bio u srednjoj,uvjek sam se pitao koji "k... ovo moram učit,šta će mi to bit potrebno poslje u životu" mislim da će bit samo gore,a ne bolje,a o politici naše države nebi htio ni govoriti
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Ma daj... Danas u novinama izjava njegova pazi molim te...Da mu je kao sve ove ideje za knjige i to dala sedmogodisnja kcer...HAHAHAHA nije ni cudo sto je ideja u ku... malo...Mah..Suvisno je pricat uopce
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Nema tu sto pričat. Ne vjerujem da će bit što bolje. Ali ako su do sad ljudi završavali škole, pa i sad će...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva znas ono povijest je majka znanja, uciteljica života i ostala sranja ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Dobra rima fuzija...Majka znanja i ostala sranja ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Nije me više briga Osim kad jednoga dana ja počnem predavat' ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, gradiva, nece, nepotrebnog, novim, udzbenicima, vis ka |
« FSB
|
Sutra prijamni ispit.. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.