| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fuzija aaa tek sam sad skužio da se rimuje... provale, e Nisi ni svjestan svog talenta...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Nisi ni svjestan svog talenta...Mogu ti bit menadjerica ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Super imam 2 posla vec...Ti i mmrki...Ma carevi ste ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva primorcu odavno fali koja daska,a možda bi taj nepotreban višak mogli preseliti u njegovu tintaru
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Citat:
![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Citat:
još dvije ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Da, prekinuo me kolega, zapravo ovako: Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva A u proslim udzbenicima je mozda i bilo previse gradiva, ali bolje i to izdurat nego izaci iz skole nenacitan, jel.
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, gradiva, nece, nepotrebnog, novim, udzbenicima, vis ka |
« FSB
|
Sutra prijamni ispit.. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:48.