| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ice Mislim da vam (icegirl & ciaos) ne bi štetilo da pročitate malo pravila, zar ne? Ma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Citat:
![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Ma toliko o tom, neka kaže činjenica da su djeca u 2. razredu osnovne dobila knjigu iz LIKOVNOG... to je skracivanje gradiva ? Da bas, kako da ne ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva DA! Moj nećak mali mi pokazuje knjigu iz likovnog!!! Drugi je razred. To mi je malo pretjerano......ja sam prvu knjigu iz likovnog valjda tek u srednjoj dobila.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Pa da jebote...Knjigu iz likovnog imaju samo gimnazije, gradjevinske skole i umjetnicka... Sta ce djeci 2. razred knjiga...Kosa crta, paleta boja i ne boja...Jebote pusti djecu da zive...Strahota
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Veselim se evenutalnoj amerikanizaciji našeg školstva. Šta se tiče šta, prvo pogledajte u rječnik prije "ispravljanja", uostalom, Croportal nije javna ustanova pa da je dužan upotrebljavati standard. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 414
![]() | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva ako je to sve primorci smanjenje gradiva onda sam ja lud...došla mi sestra iz škole(7.razred) i ja malo gledam te knjige i uspoređujem sa svojima iz istog razreda kad sam se ja školovao(ostavio knjige za sestru jer ce kao njoj bit dobre)..uspoređujući knjige dolazim do zaključka da smo imali 10 knjiga(možda čak i više)manje nego ona..... a najveći smijeh su mi:knjiga iz likovnog,onda knjiga i radni listići iz povijest(svi skupa broje 5 komada)...onda matematika(knjige za 1.i 2. polugodište-da dobro ste pročitali->knjiga po polugodištu) primorče jadna zemlja u kojoj si ti prozvan nekim doktorom nekih znanosti.... a najveća nebuloza(ne znam kako da se drugačije izrazim) je taj rad po HNOS-u u osnovnim školama...a što će tek bit u srednjoj kad dođu?onako zbunjeni,nemaju blage veze ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) | ||||
| dr.sc. Foruma | Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva Citat:
samo sam se šalila...krivo shvaćeno. vidite da sam stavila ![]() Citat:
Citat:
Citat:
što se tiće likovnog...ja tu knjigu imam od 5. r. nije potrebna ali lijepo je vidjeti nekakve umjetničke slikice. iako smo mi malo radili po njoj, jer nam je prošle godine mjesec dana prije kraja škole preminuo nastavnik iz likovnog pa ga je zamjenio nastavnik iz povijesti do kraja godine...tako da je bilo gadno... velike kriterije je postavljao...pa ja, koja sam od 1. do tada imala sve petice počela dobivati četvorke i trojke a da ne pričam o drugim učenicima i njihovim jedinicama, dvojkama i trojkama...trebalo se dobrooo potruditi imati 5 na kraju. a knjiga nam nije predstavljala ništa. da se vratim kod cijelokupnih knjiga...nisu puno skratili...jako malo i jako puno knjiga su napravili za jedan predmet. ja sam prije imala iz svih predmeta po dvije knjige(uđbenik i vježbenica) i bilježnica...i to je bilo sve, osim hrvatske čitanke... a sad svi predmeti imaju i zbirke i radne listiće i mape i takve gluposti da samo 3 predmeta od 14 (li izuzmimo tzk pa ostaje 13)imam po 2 knjige, a ostalo po 3,4,5 jako pametno smišljeno ali jako glupo ostvareno... ispričavam se ako ima slova viška, manjka...ova tipkovnica na kompu će me ubiti. pregrozno, na laptopu je 10x lakše | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, gradiva, nece, nepotrebnog, novim, udzbenicima, vis ka |
« FSB
|
Sutra prijamni ispit.. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.