Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ice Mislim da vam (icegirl & ciaos) ne bi štetilo da pročitate malo pravila, zar ne? Ma ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-09-07, 13:32   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: U novim udžbenicima neće biti nepotrebnog viška gradiva

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Mislim da vam (icegirl & ciaos) ne bi štetilo da pročitate malo pravila, zar ne?
Ma nisu tete učiteljice zlonamjerne- samo su htjele istaknuti da kad netko živi u staklenoj kući se baš i ne bi trebao nabacivati kamenjem...
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 16:37   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Možda si zato tako loše naučio pravopis hihi?
ne zahebavaj

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 16:44   #23 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

iskreno..bash me briga..
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 17:03   #24 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,865
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ma toliko o tom, neka kaže činjenica da su djeca u 2. razredu osnovne dobila knjigu iz LIKOVNOG... to je skracivanje gradiva ? Da bas, kako da ne
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 17:07   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

DA! Moj nećak mali mi pokazuje knjigu iz likovnog!!! Drugi je razred. To mi je malo pretjerano......ja sam prvu knjigu iz likovnog valjda tek u srednjoj dobila.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 17:10   #26 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,865
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Pa da jebote...Knjigu iz likovnog imaju samo gimnazije, gradjevinske skole i umjetnicka... Sta ce djeci 2. razred knjiga...Kosa crta, paleta boja i ne boja...Jebote pusti djecu da zive...Strahota
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 17:24   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Poruka: 1,285
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Veselim se evenutalnoj amerikanizaciji našeg školstva.
Šta se tiče šta, prvo pogledajte u rječnik prije "ispravljanja", uostalom, Croportal nije javna ustanova pa da je dužan upotrebljavati standard.
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 00:54   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 414
TBWS4E se izdvaja iz mase

ako je to sve primorci smanjenje gradiva onda sam ja lud...došla mi sestra iz škole(7.razred) i ja malo gledam te knjige i uspoređujem sa svojima iz istog razreda kad sam se ja školovao(ostavio knjige za sestru jer ce kao njoj bit dobre)..uspoređujući knjige dolazim do zaključka da smo imali 10 knjiga(možda čak i više)manje nego ona.....

a najveći smijeh su mi:knjiga iz likovnog,onda knjiga i radni listići iz povijest(svi skupa broje 5 komada)...onda matematika(knjige za 1.i 2. polugodište-da dobro ste pročitali->knjiga po polugodištu)

primorče jadna zemlja u kojoj si ti prozvan nekim doktorom nekih znanosti....

a najveća nebuloza(ne znam kako da se drugačije izrazim) je taj rad po HNOS-u u osnovnim školama...a što će tek bit u srednjoj kad dođu?onako zbunjeni,nemaju blage veze
TBWS4E je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 01:45   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: TBWS4E Pogledaj Poruke
ako je to sve primorci smanjenje gradiva onda sam ja lud...došla mi sestra iz škole(7.razred) i ja malo gledam te knjige i uspoređujem sa svojima iz istog razreda kad sam se ja školovao(ostavio knjige za sestru jer ce kao njoj bit dobre)..uspoređujući knjige dolazim do zaključka da smo imali 10 knjiga(možda čak i više)manje nego ona.....

a najveći smijeh su mi:knjiga iz likovnog,onda knjiga i radni listići iz povijest(svi skupa broje 5 komada)...onda matematika(knjige za 1.i 2. polugodište-da dobro ste pročitali->knjiga po polugodištu)

primorče jadna zemlja u kojoj si ti prozvan nekim doktorom nekih znanosti....

a najveća nebuloza(ne znam kako da se drugačije izrazim) je taj rad po HNOS-u u osnovnim školama...a što će tek bit u srednjoj kad dođu?onako zbunjeni,nemaju blage veze
slažem se s tobom,sve si dobro rekao tako da nemam šta za dodat

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 14:56   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Mislim da vam (icegirl & ciaos) ne bi štetilo da pročitate malo pravila, zar ne?
ma jooj...ispričavam se spasoje, nisam niti imala namjeru držati predavanje niti dokazati starijem od sebe da ako mu nije najdan pogriješi...

samo sam se šalila...krivo shvaćeno. vidite da sam stavila

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Ma toliko o tom, neka kaže činjenica da su djeca u 2. razredu osnovne dobila knjigu iz LIKOVNOG... to je skracivanje gradiva ? Da bas, kako da ne
Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
DA! Moj nećak mali mi pokazuje knjigu iz likovnog!!! Drugi je razred. To mi je malo pretjerano......ja sam prvu knjigu iz likovnog valjda tek u srednjoj dobila.....
Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Pa da jebote...Knjigu iz likovnog imaju samo gimnazije, gradjevinske skole i umjetnicka... Sta ce djeci 2. razred knjiga...Kosa crta, paleta boja i ne boja...Jebote pusti djecu da zive...Strahota

što se tiće likovnog...ja tu knjigu imam od 5. r. nije potrebna ali lijepo je vidjeti nekakve umjetničke slikice. iako smo mi malo radili po njoj, jer nam je prošle godine mjesec dana prije kraja škole preminuo nastavnik iz likovnog pa ga je zamjenio nastavnik iz povijesti do kraja godine...tako da je bilo gadno...
velike kriterije je postavljao...pa ja, koja sam od 1. do tada imala sve petice počela dobivati četvorke i trojke a da ne pričam o drugim učenicima i njihovim jedinicama, dvojkama i trojkama...trebalo se dobrooo potruditi imati 5 na kraju.
a knjiga nam nije predstavljala ništa.

da se vratim kod cijelokupnih knjiga...nisu puno skratili...jako malo i jako puno knjiga su napravili za jedan predmet. ja sam prije imala iz svih predmeta po dvije knjige(uđbenik i vježbenica) i bilježnica...i to je bilo sve, osim hrvatske čitanke...

a sad svi predmeti imaju i zbirke i radne listiće i mape i takve gluposti da samo 3 predmeta od 14 (li izuzmimo tzk pa ostaje 13)imam po 2 knjige, a ostalo po 3,4,5

jako pametno smišljeno ali jako glupo ostvareno...

ispričavam se ako ima slova viška, manjka...ova tipkovnica na kompu će me ubiti. pregrozno, na laptopu je 10x lakše

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biti, gradiva, nece, nepotrebnog, novim, udzbenicima, vis ka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111