Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Učenik prijetio nožem po školi u Društvo forumu; Potaknuta jednim današnjim incidentom i jednim prošlotjednim, mislim da bi bilo prikladno za sve one koji posao "...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-07, 19:51   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Učenik prijetio nožem po školi

Potaknuta jednim današnjim incidentom i jednim prošlotjednim, mislim da bi bilo prikladno za sve one koji posao "učitelja" "profesora" i sl. smatraju ništa posebno, otvoriti ovu temu.

Citat:
Dječak je počeo tući učenike u svom razredu, nastavio je i na hodniku, kamenjem je razbio prozore na zgradi, a preplašena djeca sakrila su se u sportsku dvoranu odakle su mobitelima pozvali roditelje.
Citat:
Tada je 11-godišnji učenik prijetio nožem drugim učenicima, tjerao ih po školskoj zgradi, razbijao prozore i drugi inventar. Nastava je prekinuta, a intervenirala je i policija.
Citat:
Ovaj učenik već nekoliko godina izaziva incidente u matuljskoj školi, napada druge učenike i nastavnike uzrokujući probleme u održavanju nastave. Živi s ocem u jednom selu u okolici Matulja. Prije tri godine roditelji druge djece organizirali su prosvjed odbijajući puštati djecu u školu dok se ne riješi problem toga djeteta.
itd.

Samo da naglasim da me ovakvo ponašanje uopće ne iznenađuje, pošto se svaki dan susrećem sa sličnim (doduše ne tako ekstremnim, ali bit će čim uđu u pubertet) slučajevima u 5. razredu OŠ.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 19:54   #2 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Učenik prijetio nožem po školi

To nema veze sa pubertetom, to je samo kućni odgoj

Batina je izašla iz raja
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 19:56   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,061
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Pa, ja bi to dijete (kao njegov vršnjak) jednostavno skupio hrpicu ljudi i počeo ga gađati kamenom, pa bi on vidio svoje!!! A ako bi nastavio onda bi se ista ta hrpica skupila i malo mu dala lekciju iz ultimate fighta!!! Jednostavno!!! Nitko ti ne može prigovorit za takvo ponašanje!!!

Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji!
Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!!
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 19:58   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Batina koju smo osavili u skupa sa srednjovječnim načinom odgoja.
Znači ta metoda je zabranjena i ne smije se sprovoditi ni u kućnom odgoju a kamoli u školi. Ja sam protiv nje, međutim kada vidim koliko se sve to skupa liberaliziralo, te koliko je otišlo k vragu moram se zapitati koliko su ove današnje metode učinkovite u odgoju.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:02   #5 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

sve je tu kriv roditelj...
a ucila sam da ima jako veze i s genima...
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:03   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,061
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Ove današnje metode nisu nimalo učikovite!!! Mi smo imali nekog tipa koji je maltretirao cijelu školu, pa dok mi nije sve to došlo do glave, lijepo sam ga zatukao s još 2 "moja prijatelja" i lijepo na traumatologiju!!! Kako se odmah smirio, nije ni riječi progovorio, čak se i popravio u školi!!!

Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji!
Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!!
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:29   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

svasta majka rodi.. a onda jos i ne odgoji..
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:30   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ovakve stvari me polako odvraćaju od ideje da želim imati djecu u ovom svijetu.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:48   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Roditelji odgajaju svoju djecu i vi ćete sigurno bit bolje majke od matere onoga laprdana na početku priče..
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 21:08   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

sigurno da hoću, ali onda će došetati neko dijete koje nije imalo sreće biti odgojeno i prijetiti nožem, šakama i psihički ili fizički zlostavljati moje dijete.
Ne dovodim ja u pitanje svoje majčinske sposobnosti, nego sigurnost svog djeteta u svijetu u kojem živim
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nozem, prijetio, s koli, ucenik

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103