| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Učenik prijetio nožem po školi u Društvo forumu; Potaknuta jednim današnjim incidentom i jednim prošlotjednim, mislim da bi bilo prikladno za sve one koji posao "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Učenik prijetio nožem po školi Potaknuta jednim današnjim incidentom i jednim prošlotjednim, mislim da bi bilo prikladno za sve one koji posao "učitelja" "profesora" i sl. smatraju ništa posebno, otvoriti ovu temu. Citat:
Citat:
Citat:
Samo da naglasim da me ovakvo ponašanje uopće ne iznenađuje, pošto se svaki dan susrećem sa sličnim (doduše ne tako ekstremnim, ali bit će čim uđu u pubertet) slučajevima u 5. razredu OŠ.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |||
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Učenik prijetio nožem po školi Pa, ja bi to dijete (kao njegov vršnjak) jednostavno skupio hrpicu ljudi i počeo ga gađati kamenom, pa bi on vidio svoje!!! A ako bi nastavio onda bi se ista ta hrpica skupila i malo mu dala lekciju iz ultimate fighta!!! Jednostavno!!! Nitko ti ne može prigovorit za takvo ponašanje!!!
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Učenik prijetio nožem po školi Batina koju smo osavili u skupa sa srednjovječnim načinom odgoja. Znači ta metoda je zabranjena i ne smije se sprovoditi ni u kućnom odgoju a kamoli u školi. Ja sam protiv nje, međutim kada vidim koliko se sve to skupa liberaliziralo, te koliko je otišlo k vragu moram se zapitati koliko su ove današnje metode učinkovite u odgoju.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Učenik prijetio nožem po školi sve je tu kriv roditelj... a ucila sam da ima jako veze i s genima...
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Učenik prijetio nožem po školi Ove današnje metode nisu nimalo učikovite!!! Mi smo imali nekog tipa koji je maltretirao cijelu školu, pa dok mi nije sve to došlo do glave, lijepo sam ga zatukao s još 2 "moja prijatelja" i lijepo na traumatologiju!!! Kako se odmah smirio, nije ni riječi progovorio, čak se i popravio u školi!!!
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Učenik prijetio nožem po školi sigurno da hoću, ali onda će došetati neko dijete koje nije imalo sreće biti odgojeno i prijetiti nožem, šakama i psihički ili fizički zlostavljati moje dijete. Ne dovodim ja u pitanje svoje majčinske sposobnosti, nego sigurnost svog djeteta u svijetu u kojem živim ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: nozem, prijetio, s koli, ucenik |
« FER or FOI
|
Tehnička škola »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

Roditelji odgajaju svoju djecu i vi ćete sigurno bit bolje majke od matere onoga laprdana na početku priče..