| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Upis u DIF/KIF u Društvo forumu; Pretrazio sam i nisam nasao,ako ima,moje isprike uglavnom: mnogo sam znatizeljan o fakultetu DIF ili kako ga neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-08 Lokacija: Pula
Poruka: 31
![]() | Upis u DIF/KIF Pretrazio sam i nisam nasao,ako ima,moje isprike ![]() uglavnom: mnogo sam znatizeljan o fakultetu DIF ili kako ga neki zovu KIF. Osim statistickih podataka sto je lako naci. zanimaju me osobna iskustva o ovome,ako ih imate,ili bilo kakvo saznanje o tome. koliko su vazne ocijene i da li su one vaznije od testova koji se polazu napocetku za upis.Trcanje i te fizicke spike me ne brinu previse koliko ocijene. ![]() stagod znate,do tell ![]() thx ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upis u DIF/KIF Kao prvo ne zovu ga neki KIF nego se tako fakultet zove, Kineziološki Fakultet, a DIF je ostalo iz starih dana, a u Srbiji se i danas tako zove tj. Državni institut fiskulture ako se ne varam. kao prvo ocjene nose dosta bodova, tj ukupno 350 ako imaš sve petice tako da to nije nimalo za zanemarit, a osobna iskustva nemam za podjelit još ništa ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upis u DIF/KIF Pa većina ljudi i govori DIF ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: dif, fax |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.