| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Upis u ekonomsku u Društvo forumu; Zna netko koji je bodovni prag, koji predmeti su potrebni za ekonmsku sk. ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Upis u ekonosmku Citat:
bude ti izaslo u vecernjem il jutarnjem - svi bodovni pragovi srednjih skola
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Upis u ekonosmku Citat:
Povijest Matematika Hrvatski Engleski i ocijena kojom prođeš,koliko se ja sjećam,kada sam ja upisivao prije 3 god. trebalo je nešto sitno bodova nama je bilo snižavano ,ali stadardno 48,koliko se sjećam. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upis u ekonosmku zivi u puli... sumnjam da ce u zg u srednju...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Upis u ekonosmku aha, lol A imamo mi i jednog zagorca, slavonca, zato pitam ![]() a redovni, su ti Hr Mat Zem Pov 1 strani jezik, ili drugi (ovisno koji želiš, di imaš bolju ocjenu) Poneseš : prijavnicu, upisnicu , ORGINAL : domovnica, rdni list - ja sam tako Dodatni bodovi : glazbena 4 razreda 1 mjesto u onom "Odmorku" Ili mislim, ako učiš dodatni jezik izvan šk 4 godine Bodovanje : 2 - 2 boda 3 - 3 boda ... Ako si prošo 7 sa 4, to je je 4 dodatna boda, a 8 sa 5, to ti je 5 bodova To sam napiso, ima rulje koji neznaju ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.