| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi UPISI U SREDNJU u Društvo forumu; dali netko zna koji mi predmeti trebaju za elektrotehničara(škola končar)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UPISI U SREDNJU pise ti na stranici
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UPISI U SREDNJU Otkad je elektrotehničku školu lako upisat? Ovdje u Rijeci je puno lakše upast u gimnazije nego u tehničke škole (barem kad sam ja išao u srednju je tako bilo). Pogotovo za neke smjerove u elektrotehničkoj. Računalstvo recimo, za tamo se moralo imat stvarno super ocjene mislim da je 56 bodova (od 60 max) imao zadnji na ljestvici jer ih se jako malo prima- samo 30 po smjeru, za razliku od gimnazija di ih se puno prima pa možeš s trojkama upast. A bila su i u elektrotehničkoj dva smjera koja su bila poznata po tome da je lakše upast, telekomunikacije i još nešto. Ne sjećam se više točno koji predmeti sve se gledaju, ali znam sigurno da su se gledali engleski, matematika, hrvatski, fizika i još nešto je bilo ali neznam šta
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UPISI U SREDNJU zavisi koja skola i koj agimnazija. necemo se tako igrati
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UPISI U SREDNJU ja govorim za ovdje u Rijeci (ovdje imaš tri gimnazije i dvije tehničke škole) i odnosi su ovdje takvi - barem su bili pred par godina
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UPISI U SREDNJU ma dobro, ja to ovako odokativno. ovdje postoje stavrno jadne gimnazije i stvarno lose elktroteh. ali opet i izvrsne tehnicke i gimnazije. ma meni to sve dobro i lijepo i super. jej, svi smo razlicti. ne znam sta pisem
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: UPISI U SREDNJU hrvatski jezik, strani jezik, matematika, fizika i tehnička kultura.... za upis bi ti trebalo minimalno 40 bodova.... dok sam se ja upisavao ovdje u KC zadnji na listi je imao 42 boda...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 198
![]() | Re: UPISI U SREDNJU Citat:
__________________ Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: UPISI U SREDNJU Ma nije stvar u vrijednosti, nego u tome da gimnazije primaju jako puno ljudi pa onda obično ostane mjesta, pa prime i ljude s lošijim ocjenama da bi se to mjesto popunilo. A tehničara za računalstvo primaju samo 30 (tako u Ri), i onda je normalno da to sve zavisi o tome koliko će ljudi sa izrazito dobrim ocjenama otić tamo i ako je takvih već oko 30 naravno da neće bit mjesta za ove sa lošijim ocjenama.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Tagovi: bodovi, predmeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:57.