Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi UPISI U SREDNJU u Društvo forumu; dali netko zna koji mi predmeti trebaju za elektrotehničara(škola končar)...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-01-08, 10:55   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 5
razorone1 se izdvaja iz mase
UPISI U SREDNJU

dali netko zna koji mi predmeti trebaju za elektrotehničara(škola končar)
razorone1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 17:58   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™
Re: UPISI U SREDNJU

Čuj, dovoljno da prođeš razred...
BEZ UVREDE!
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 23:20   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

pise ti na stranici
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 23:36   #4 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,059
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: klik™ Pogledaj Poruke
Čuj, dovoljno da prođeš razred...
BEZ UVREDE!
Otkad je elektrotehničku školu lako upisat?

Ovdje u Rijeci je puno lakše upast u gimnazije nego u tehničke škole (barem kad sam ja išao u srednju je tako bilo).

Pogotovo za neke smjerove u elektrotehničkoj. Računalstvo recimo, za tamo se moralo imat stvarno super ocjene mislim da je 56 bodova (od 60 max) imao zadnji na ljestvici jer ih se jako malo prima- samo 30 po smjeru, za razliku od gimnazija di ih se puno prima pa možeš s trojkama upast.

A bila su i u elektrotehničkoj dva smjera koja su bila poznata po tome da je lakše upast, telekomunikacije i još nešto.

Ne sjećam se više točno koji predmeti sve se gledaju, ali znam sigurno da su se gledali engleski, matematika, hrvatski, fizika i još nešto je bilo ali neznam šta
mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 23:37   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

zavisi koja skola i koj agimnazija. necemo se tako igrati
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 23:57   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,059
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

ja govorim za ovdje u Rijeci (ovdje imaš tri gimnazije i dvije tehničke škole) i odnosi su ovdje takvi - barem su bili pred par godina
mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:01   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

ma dobro, ja to ovako odokativno. ovdje postoje stavrno jadne gimnazije i stvarno lose elktroteh. ali opet i izvrsne tehnicke i gimnazije. ma meni to sve dobro i lijepo i super. jej, svi smo razlicti. ne znam sta pisem
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:11   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 515
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

hrvatski jezik, strani jezik, matematika, fizika i tehnička kultura.... za upis bi ti trebalo minimalno 40 bodova.... dok sam se ja upisavao ovdje u KC zadnji na listi je imao 42 boda...
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 18:40   #9 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika bloody_filthy

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 198
bloody_filthy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke

Ovdje u Rijeci je puno lakše upast u gimnazije nego u tehničke škole (barem kad sam ja išao u srednju je tako bilo).

Pogotovo za neke smjerove u elektrotehničkoj. Računalstvo recimo, za tamo se moralo imat stvarno super ocjene mislim da je 56 bodova (od 60 max) imao zadnji na ljestvici jer ih se jako malo prima- samo 30 po smjeru, za razliku od gimnazija di ih se puno prima pa možeš s trojkama upast.

A bila su i u elektrotehničkoj dva smjera koja su bila poznata po tome da je lakše upast, telekomunikacije i još nešto.

Ne sjećam se više točno koji predmeti sve se gledaju, ali znam sigurno da su se gledali engleski, matematika, hrvatski, fizika i još nešto je bilo ali neznam šta
Kod nas treba gotovo jednako bodova za gimnazije i tehničare za računalstvo.Mislim da to nije u redu i da se treba podići prag za gimnazije(pritom ne mislim da su druge škole manje vrijedne).
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 13:38   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,444
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ma nije stvar u vrijednosti, nego u tome da gimnazije primaju jako puno ljudi pa onda obično ostane mjesta, pa prime i ljude s lošijim ocjenama da bi se to mjesto popunilo.

A tehničara za računalstvo primaju samo 30 (tako u Ri), i onda je normalno da to sve zavisi o tome koliko će ljudi sa izrazito dobrim ocjenama otić tamo i ako je takvih već oko 30 naravno da neće bit mjesta za ove sa lošijim ocjenama.

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bodovi, predmeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103