| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Varate li na ispitima, ako da kako u Društvo forumu; Ekipo!! Radim jedno malo istraživanje pa eto zanima me dali varate na ispitima u školama fakultetima i tako... Ako ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Varate li na ispitima, ako da kako | |||
| Buba | | 2 | 7.14% |
| SMS poruke | | 2 | 7.14% |
| Skripta u mobitelu | | 1 | 3.57% |
| Bluetooth slušalica | | 0 | 0% |
| Handsfree slušalica | | 0 | 0% |
| Skripta pod klupom | | 2 | 7.14% |
| Klasični mali šalabahteri | | 18 | 64.29% |
| Nešto drugo | | 3 | 10.71% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Varate li na ispitima, ako da kako Ekipo!! Radim jedno malo istraživanje pa eto zanima me dali varate na ispitima u školama fakultetima i tako... Ako Vam se da pomoći mi molio bih Vas da napišete najčešći način koji koristite i koji ste fakultet, škola... tipa jeli to: SMS, Buba, skripta u telefonu, Bluetooth slušalica, Handsfree, Skripta pod klupom, Šalabahteri mali klasični... Bit cu vam jako zahvalan... MOLIM VAS ODGOVORITE NA ANKETNO PITANJE
__________________ PER ASPERA AD ASTRA Zadnji Uredio Kos : 20-05-08 u 15:21. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li na ispitima, ako da kako imas vec temu o tome ako se ne varam, potrazi malo po forumu
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Varate li na ispitima, ako da kako salabahtjer na ruci/klupi/papiru ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Varate li na ispitima, ako da kako opa vidi vidi .... naravno!! pravim šverceve,nabavljam ispite od ljudi koji su pisali prije mene,izađem na ispit i pokupim pitanja,ili uslikam pitanja mobom.... ne da se meni učit.... ovak mi je dobro i vrlo sam uspješna u švercanju....a zaš te to zanima? nije vald da se ne znaš snać pa želiš čut šta se sve radi?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

i vrlo sam uspješna u švercanju....