Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Varate li na ispitima, ako da kako u Društvo forumu; teice kod nas zna bit po 3 profa/asistenta,pod ispitom,ali jebi ga to su ti godine prake u š...

Vidi Rezultate Anketa: Varate li na ispitima, ako da kako
Buba 2 4.88%
SMS poruke 2 4.88%
Skripta u mobitelu 2 4.88%
Bluetooth slušalica 0 0%
Handsfree slušalica 0 0%
Skripta pod klupom 2 4.88%
Klasični mali šalabahteri 28 68.29%
Nešto drugo 5 12.20%
Glasači: 41. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-07-08, 19:10   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Varate li na ispitima, ako da kako

teice kod nas zna bit po 3 profa/asistenta,pod ispitom,ali jebi ga to su ti godine prake u švercanju....
ja se uvijek uspijem švercat,i slikat ispit....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 19:46   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,874
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

danas je bilo ludilo na ispitu.. cuvali su nas prof. i 2 asistenta.. prof. je izasao van na nekih 10ak min i asistenti su nam dali da prepisujemo, cak i da skripte izvadimo na stol i listamo.. to jos nisam dozivila al kad se prof. vratio.. jooj.. pol dvorane je istjerao van..

najbolje od svega je to sto cu past bez obzira na silno prepisivanje tezak je bio ispit

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 19:57   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,295
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Nema šanse da se uopće usudim prepisat, jer dok prepišem jednu riječ prođe ispit, strah me je, ne znam, jednom me profesor izbacio iz pune dvorane jer su mi skripte popadale iz torbe, mislio je da su bile ispod klupe, a ko će mu objašnjavat. Uglavnom, davno sam odustala od prepisivanje
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 20:14   #24 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

naš kak se kaže "pametan piše al budala pamti"
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 22:41   #25 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,837
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
teice kod nas zna bit po 3 profa/asistenta,pod ispitom,ali jebi ga to su ti godine prake u švercanju....
ja se uvijek uspijem švercat,i slikat ispit....
Ne znam koliko vas ide na ispit, ali kod mene je maksimalno 20 ljudi. Npr. ovaj ispit u petak nas je bilo desetak. I di ćeš ti sad vaditi mobitel i tamo nekaj kemijati?! Nema šanse.

Baš sam dorini nešto govorila, pokazivala joj kaj treba prepisati, došao profesor valjda u roku odmah do mene i pita "Možda hoćete kavu? Sok?" i eto hebeš ga. Nema teorije. Zato nas valjda i ima tako malo koji doguraju do kraja.
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 22:54   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,482
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Ma sve se vidi..... Dobra volja je profesora kakve će egzibicije tolerirat..... Neki toleriraju više, neki manje a neki ništa......

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 23:19   #27 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 4,344
mab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

sve ovisi kakav je profesor, koliko ima ljudi na ispitu i kakav je raspored učionice, ja sutra znam da je odlična učionica za prepisivat da će nas biti dosta i da profa baš ne gleda pretjerano

kod nekih profa zna biti zajeb.... do boli, da mi se znaju i dlanovi znojit dok pokušavam izvadit šalič
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 01:32   #28 (permalink)
Banned

@teice-ma kod nas ti bude po 40,50,100 ili više ljudi,ovisi koliko ih se prijavi za ispit...
i kod nas će jako malo ljudi upisati drugu godinu ja se nadam da ću bit među tih malo ljudi,,,

@locrian ja sam se švercala profi ispred face,švercevi su mi uvijek rađeni na komp,veličina slova je 5,a sve je u njima... i dobro ih sakrijem da se ne vidi i uopće se ne konta da se šverim...

@mb ja nekad jedva jedvice izvadim šverc... al ipak ga izvadim...
uvijek idem na rizik,jel ko ne riskira ne profitira...
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 02:32   #29 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Rijetko, znam koji put zavirit u šalić, a i to kod profesora kod kojih znam da se to može.
Kod ovih ostalih jedino ako baš nemam pojma pa nemam šta izgubit
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 09:00   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,874
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ne znam koliko vas ide na ispit, ali kod mene je maksimalno 20 ljudi. Npr. ovaj ispit u petak nas je bilo desetak. I di ćeš ti sad vaditi mobitel i tamo nekaj kemijati?! Nema šanse.
iss.. nas zna bit po 200-300 na ispitu i to u vise grupa, tak da se skoro cijeli dan odrzava taj jedan ispit..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114