| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Varate li na ispitima, ako da kako u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Ja ne znam tko vas pazi kada pišete pismene na faxu, ali kod mene nema š... |
| Vidi Rezultate Anketa: Varate li na ispitima, ako da kako | |||
| Buba | | 2 | 4.88% |
| SMS poruke | | 2 | 4.88% |
| Skripta u mobitelu | | 2 | 4.88% |
| Bluetooth slušalica | | 0 | 0% |
| Handsfree slušalica | | 0 | 0% |
| Skripta pod klupom | | 2 | 4.88% |
| Klasični mali šalabahteri | | 28 | 68.29% |
| Nešto drugo | | 5 | 12.20% |
| Glasači: 41. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Varate li na ispitima, ako da kako Citat:
Čudni su putevi gospodnji!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li na ispitima, ako da kako Ma ako nemogu izvadit skriptu ko čo'jek na stol ili koljena ili barem neki papir na kojem ne moram gubiti vid ništa od toga. Ne da mi se pretjerano kemijat sa tim papirićima (iako sam na pm dobila odličan "recept" ). Bar ne višeAko ću prepisivati to ću učinit đubretarski od onog naprijed, nazad, lijevo, desno a bome ako idem na ispit drugi ili treći put onda i naučim.Prvi put se ide na blef ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li na ispitima, ako da kako Nisam nikad varala na ispitima!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li na ispitima, ako da kako Citat:
Sve se vidi, samo neke profesore boli kurac što ti prepisuješ pa se prave idioti...... Jer nikome se neda igrati pandura pa cijelu učionicu kolektivno izbacit van..... Pogotovo na faksu gdje se počeo kontrolirat profesorov rad ako ima prolaznost manju od 20%...... Tako da će rađe pustit da se prepisuje i imat veliku prolaznost nego sve istjerat, imat prolaznost 0% i kontrolu nad vratom..... Nisi toliko pametna kao što misliš.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li na ispitima, ako da kako Buba - mali aparat u uhu, netko ti s druge strane sapce sto ti treba.. ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li na ispitima, ako da kako Skripta na mobitelu u većini slučajeva...
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: Varate li na ispitima, ako da kako jok, odem i kupim ispit. tko će se zajebavati sa varanjem tu me cijene, tu kupujem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.

). Bar ne više
a bome ako idem na ispit drugi ili treći put onda i naučim.