Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

VERN ili ŽŠEM

Raspravljate o temi VERN ili ŽŠEM u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Kaj mislite je li bolji faks VERN ili ŽŠEM i zašto? koji fakultet daje bolju perspektivu u životu i ako ...

Starter
    Datum registracije
    26-05-09
    Poruka
    44
    Liked
    0 times

VERN ili ŽŠEM

Kaj mislite je li bolji faks VERN ili ŽŠEM i zašto?
    koji fakultet daje bolju perspektivu u životu i ako idete na koji od njih kako vam je dojmovi, profesori, suradnja i sl.?

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Re: VERN ili ŽŠEM

VERN I ZŠEM-to nisu fakuleti,to su više škole.Nisu državne,nego privatne ustanove.

Mislim da nema velike razlike između te dvije škole.Ionak kroz priču će se više čuti za VERN.

Isto mislim da je bolja solucija otići na državnu ekonomiju...30 000 kn po godini je previše.

Po tome bi tebi VERN ili ZŠEM trebao dati 4 puta bolje znanje,ako gledamo da je najviša školarina na državnoj ek. oko 7000 kn.

Prijateljica mi ide na VERN,njoj je tamo super.Kaže je dobro što će svaki profesor imat vremena izdvojiti nešto svog vremena za tebe.
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Starter
    Datum registracije
    26-05-09
    Poruka
    44
    Liked
    0 times

Ja ne bi išao na državni fax niti da oni meni plate 30.000 kn
    Ako nešto dobro znam to je da državne škole ne daju dovoljno obrazovanja da se uspije u poslu, previše teorije nimalo prakse, a pet puta više muke.
    Kad izađem sa privatnog fakulteta barem znam radit i kako zaradit novac, a sa državnim neću znat niti papire složit, a kamoli biti uspješan menađer

Starter Avatar od korisnika warrz
    Datum registracije
    29-04-09
    Starost
    29
    Poruka
    30
    Liked
    0 times

odakle ti ideja da ti privatni faks garantira znanje u mlaćenju para i to da ćeš bit uspješan menadžer? nijedan faks te neće obučit za menadžera al kako sam dosad vidio, a donekle sam upoznat s programom i državne ekonomije i verna, državna ekonomija je neusporedivo bolja od verna. cura mi je na vernu i ono šta oni tamo rade je na nivou srednje škole. znam par ljudi koji su to završili i bogme nijedan nije baš neki "menadžer".

državni fakulteti imaju svojih mana, itekako, i od nekih stvari mi se i povraća, al to su institucije koje su priznate (neke više, neke manje) i koje ti sigurno daju veću perspektivu nego nekakva instant školica.
    Will Munny: You better bury Ned right!... Better not cut up, nor otherwise harm no whores... or I'll come back and kill every one of you sons of bitches.

Lajkaj nas na Facebooku