| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Za diplomu nepotreban studij u Društvo forumu; ja sam jos uvijek za tradicionalan nacin... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za diplomu nepotreban studij Super. Ginekolog će mi biti netko tko je položio engleski na medicini. ![]() Nadam se da nikad neću trebati kardiologa. ![]() P.S. Normalno da ništ od toga. Kako god težak bio njegov ispit, on traje godinu, ma kaj, tj dana ako... A netko se jebe 5 god za to, uključujući praxe i sranja, i onda će doći ovaj tjednik na njegovo mj... A to je naša država, nebi ni bilo čudno, ionako nas stalno varaju.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 18-11-07 u 13:24. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Za diplomu nepotreban studij Ma to je samo da poberu više para, i to će vjerojatno zahavatit samo ekonomiju (pitam se zašto ), to je ono, sin ili kćerka nije sposoban ni regularno završit fax, pa onda tata ili mama sa plavom kuvertom kupi za rođendan svojem potomku diplomu, tek tolko da se vidi da je završio fax ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: diplome, fakultet, studiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:40.

!

), to je ono, sin ili kćerka nije sposoban ni regularno završit fax, pa onda tata ili mama sa plavom kuvertom kupi za rođendan svojem potomku diplomu, tek tolko da se vidi da je završio fax