| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi 2T mašine u Automobilizam i Motori forumu; Da li znate koliko odprilike koštaju 2T mašine od 125ccm jer mi se stara pokvarila... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2T mašine Misliš da se to može samo tako napravit? To ti nije baš jednostavno. Mašina od 125 ccm ti je dosta veća od tvoje i mislim da ne stane u tvoju ramu. Čak i kad bi stala, što sumnjam, nebi ti paslao ništa. Auspuh, rasplinjač, filter zraka, korak i položaj lanca, nosači motora... ukratko, ništa. Inače, može se nabavit. U tvom slučaju, to je bacanje novaca u smeće. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 2T mašine ima dar1 pravo...ako mislis stavit jacu masinu(što je teoretski vrlo teško ostvarivo) moraš stavit i sve ostale popratne stvari tako da si stavi neku od 50 ccm ili kupi nesto 125ccm pa se vozi na njemu... ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2T mašine zake bi teoretski vrlo tesko ostvarivo??? meni je frend stavio na tuarega masinu od pegasa 600...i nije bilo bas tolko zajebancije kolko su bile jake vibracije i slabe kocnice
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2T mašine Nekad nije neki problem ali to je rijetkost i to nije njegov slučaj (jurko) U većini slučajeva ima dosta problema. A može biti i jako velikih problema.. Od onih koji puno koštaju, do onih da na kraju to ispadne nakaza od motora i to se vidi sa 100 metara. Dalje je problem sa pandurima, registracijom... Radio sam nekad takve stvari. Odustao sam. Zadnji Uredio Dar1 : 12-02-08 u 10:17. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

tko ga je bannao