| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi 50 ccm na brzine u Automobilizam i Motori forumu; evo namjeravam si kupit nešt od 50 kubika, al mora biti na brzine... nemojte mi predlagat ništa jače, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07
Poruka: 13
![]() | 50 ccm na brzine evo namjeravam si kupit nešt od 50 kubika, al mora biti na brzine... nemojte mi predlagat ništa jače, niti nešto bez brzina... gornja cijenovna granica je 20000 kuna... slobodno mi predložite neke... meni se trenutno sviđa "Generic Trigger SM" evo malo opisa ovdje |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,763
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 50 ccm na brzine Meni ovo ne zvuči loše, samo za cijenu ne znam (ima neki oglas online: 15k km i 9000kn): ![]() Aprilia RS 50 - Facts and Figures
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-07 Lokacija: BELIŠĆE Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: 50 ccm na brzine imas derbija gpr-50 - malo je skuplji ali jebiga - zato kazu da super ide i ljepo izgleda imas i malaguti drakon 50 -za performanse i cjenu neznam a izgled je lud tako da... a sto se tice aprilije meni osobno nije nikakva sto se tice svega os od izgleda pa do performanisi - ma bezveze pogledaj ovo sto sam ti ja preporucio pogledaj malo sta ima od polovnih i tako malo ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07
Poruka: 13
![]() | Re: 50 ccm na brzine gle vuxs to što ti voziš neki bolji motor neznači da mogu svi... ako sam ja rekao da želim takvo nešt, a nemaš pametnog komentara slobodno preskoči ovu temu... i dokazao si svoje znanje na primjeru malagutija... a za vas ostale... nebi ja baš nešt rabljeno... a opet derbi i malaguti su mi preskupi... ajd malaguti bi možda i prošao... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 50 ccm na brzine joj dečec...ja se ne hvalim..i samo ti kažem da se malagutti ne isplati uzimat i općenito motori od 50ccm...a kak da imam pametni komentar kad sam malouman..nisam te vrijeđao niti nisht..i forum je da se komentira..i da se vratim na temu.. do kolko bi para uzimao,novo rabljeno?=? kuis ochu ti pomoch a ti seruckash.. i josh jednom vishe ti se isplati uzet nekaj rabljenog 125..mito,rs itd...jer nakon tjedan dana che ti 50 biti presporo..i navero sam ti šta da si pogledaš..pogledaj dt,mx,i imash onog peugeota... aprilia rs 50 25 000 derbi: gpr 27 000 gpr nude 25 000 yamaha: xt 125r 26 600 xt sm 27 600 dt 50 r 21 000 dt sm 22 000 tzr 50 24 500 malagutti : ENDURO 50 xtm 18.900,00 SUPERMOTARD 50 xsm 19.950,00 DRAKON 50 NAKED 19.392,00 DRAKON 50 NAKED – DUCATI CORSE REPLICA 20.215,00 kad oko motora nisam htio pomoći? a to kaj nemam znanja je moj problem...i nemam motor neki bolji nego sada radim za njegž fala ljepo doviđenja... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-07 Lokacija: zprsc
Poruka: 61
![]() | Re: 50 ccm na brzine ja isto uzimam 50ticu na brzine, iz jednostavnog razloga sto nemam a kategoriju, isto mi je zapeo generic trigger u oko, al sam bio u ducanu i kazu da ih nece zasad nece dobivati jer imaju problema s austrijancima (proizvodacima) (?) frend mi nudi rx 2001 sa kitom na 60, leo vince spuljom i generalkom za soma eura. Ako skupim za mjesec dana uzimam. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzine, ccm |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.