| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi 50 ccm na brzine u Automobilizam i Motori forumu; jesi možda iz zaprešića??kako 60 valjda 70ccm? to ide ko šprih..to se isplati uzet..to cilindar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: 50 ccm na brzine jesi možda iz zaprešića??kako 60 valjda 70ccm? to ide ko šprih..to se isplati uzet..to cilindar od skutera unutra..kupish neki dobar kit od malossija i dereš ga kolko ide..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-07 Lokacija: zprsc
Poruka: 70
![]() | da, iz zapresica sam. meni je rekao 60. jebiga imam oko 3 soma, idem danas u sc nac neki posao, samo da mi ga ne proda. ps, u oglasniku se vec neko vrijeme vrti mx 50, 2004, 8000 km, 10000 kn, link na:Aprilia MX50,... sta mislis o tome? Zadnji Uredio daidza : 09-07-07 u 12:51. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-07-07
Poruka: 13
![]() | Re: 50 ccm na brzine vuxs ajd molim opet pročitaj šta sam napisao u 1. postu Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-07-07
Poruka: 13
![]() | Re: 50 ccm na brzine e vuxs vidimd a se kužiš u motore pa jedno pitanje... naime pročitao sam da taj motor "generic trigger sm" kad mu skineš sve blokade ide 70...to mi je nekak malo, mislim zar nebi trebao ići malo više?? evo male specifikacije: Citat:
| |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-07 Lokacija: BELIŠĆE Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: 50 ccm na brzine koliko para toliko muzike gle nemos sad sve imat koliko sam ja cuo da derbi gpr50 ide malo vise od 100 tako pise u papirima to je dosta za 50ccm a za tog generic trigger sm nikad nisam cuo tako da neznam a po spec. to je to mozda bi trebo ici malo brze ali pogle rs50 nejde nist neznam sta da ti kazem od 50ccm nemozes ocekivat nesto uvauuu kuiš |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned | Re: 50 ccm na brzine Kazes nemojte mi predlagat nista jace i onda oces sa 50tkom ici 100 na sat? Cuj, Vuxs ti je odmah dobro rekao, a to ti je polovna 125 koja se uz dodatne kitove i sve da sredit da juri, a u pocetku mozes i bez kita dok se naviknes, ali bez brige nece ti dugo trebat da se "oslobodis" na gasu... Ustvari 50ccm skuter i 50ccm na brzine su ti veoma slicna stvar sto se tice max brzine, uz ovaj na brzine dobivas ubrzanje vece u slucaju kada znas dobro saltat a sa kitom ces ic 90, ali niti su kocnice niti amortizeri napravljeni za 90 na sat pa onda nije ni sigurnost na nivou... Tako da odlucuj...Pretpostavljam da imas 16 godina...pa posto ja razmisljam unaprijed, koja ce bit fora voziti 50tku sa 18 godina? (ako kupis novu, popusit ces pare u slucaju prodavanja) Nije ni 125 puno bolje ali nesto ipak je...A sad ja nisam siguran jel valja jos onaj zakon da se ne moze preko 250ccm prije 2 godine iskustva sa A kategorijom? U slucaju da je, opet se ne isplati uzimat 250tku sa 18, dakle (sve po pretpostavkom) motor koji sad kupis, vozit ces minimalno godinu dana (pusis pare), maksimalno do 20-te godine (covjek od 20 godina na "motoru" od 50 kubika?) Moja preporuka, 50ccm ili 125ccm skuter ili motor od 125ccm bolje kvalitete (vise para) ![]() Zadnji Uredio Hacker55 : 10-07-07 u 04:42. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-04-07 Lokacija: zprsc
Poruka: 70
![]() | Re: 50 ccm na brzine Citat:
nemam ni para ni vremena polagat, a znam da uzmem nesto jace stiskao bih ga koliko ide i na kraju poginuo. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: 50 ccm na brzine ja sam tamo stavio sve cijene 50-setica na brzine (izuzetak ti kineski)generic je austrija ali mašine su kineske.. neznam,trebao bi generic ići više od 70 al opet to je 5.7KS..neznam trebao bi ići vishe od 7banki kada se razradi.. kaj se tiće 50setica idu bolje od skutera.. derbi neide preko 100... RS ide bolje..RS je kralj klase 50,125.. samo josh kaj se generica tiće prije nego kaj ga kupiš raspitaj se o rezervnim dijelovima,servisima..jer za to ćeš ipak teže naći ovlašteni servis p.s. za A kategoriju se brzo položi..4sata predavanja 15 sati vožnje (ako znash voziti i manje ali 15 je po zakonu) i to je to..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzine, ccm |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:22.

kuiš
a sa kitom ces ic 90, ali niti su kocnice niti amortizeri napravljeni za 90 na sat pa onda nije ni sigurnost na nivou... Tako da odlucuj...