| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi 50 ccm na brzine u Automobilizam i Motori forumu; a šta mislite o ovome Aprillia rs 50, 2006 meni se ovo čini više nego super cijena... i mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07
Poruka: 13
![]() | Re: 50 ccm na brzine a šta mislite o ovome Aprillia rs 50, 2006 meni se ovo čini više nego super cijena... i mislim da ovo nema 45000 km već 4500 km... |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() | Re: 50 ccm na brzine nova ti je 24000 kuna... sad sam pričao sa likom i veli da ima 5500 km... e sad caka u tako niskoj cijeni je ta što je motor zguljen sa lijeve strane, fale mu žmigavci sa lijeve strane i nekad neće upalit... mislim da se ipak to ne isplati... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma | ovo nemoj uzet..lik ti kaže da nekad neće upalit..e stari to ti onda neki loš prodavač bježi od tog što dalje.. Citat:
i samo da te pitam jesi kad vozio motor?? uživancija je dok šaltaš,dok imash sve pod nogama,dok imash blokadu itd..a ne gas i peri deri,saginješ se da ide što brže 85
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. Zadnji Uredio daidza : 12-07-07 u 01:27. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-07 Lokacija: BELIŠĆE Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: 50 ccm na brzine uvau a koliko ide rs50 nesto brze samo iznad 125 su motori a ostalo ispod je pickin dim ako je za tebe BT motor onda stvarno imaju mjenjac i tak to gle neda mi se raspravljat -sve ima svoje prednosti i mane tako da covjek je postavio pitanje u vezi 50ccm na brzine a mi tu seremo nasto 10-to |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: 50 ccm na brzine BT popiša tvog runnera...ja ne serem stavio sam mu kaj ima od 50setica.. btw rs i tzr ide puno bolje od skutera jer to se VRTIII!!!
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-07 Lokacija: BELIŠĆE Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: 50 ccm na brzine da ide 5-10km brze i sta je to - NISTA - ma ne to su motori napravljeni za autoputove - joj pa to nije motor vec moped to ti pise i u papirima - ma daj necu se raspravljat ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: 50 ccm na brzine a cuj renci šta si nisi onda kupio nešt od 600 kubika a ne tog runnera... očito sve ispod 125 kubika ne valja, al tvoja runerica valja??? i da...tvoj runner se raspada na 85, a rs ide 105 bez frke... očito ovdje nekog jebe matematika... |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzine, ccm |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:54.

to je moje mislenje

-mjereno autom