| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi 50 ccm na brzine u Automobilizam i Motori forumu; Nisam čita sve ali maš odličan motor u dvi klase.SASHS u klasi 50 i 125. Cijena im je oko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-08-07 Godina: 37
Poruka: 7
![]() | Re: 50 ccm na brzine Nisam čita sve ali maš odličan motor u dvi klase.SASHS u klasi 50 i 125. Cijena im je oko 8000 i 12000 kn.Vidi na BETA MOTO d.o.o. // Ovlašteni zastupnik SACHS, FYM i LUNA skutera
__________________ dobit ću ban ako opet stavim nešto vezano uz bitefight |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-10-07 Godina: 17
Poruka: 12
![]() | Re: 50 ccm na brzine Citat:
dok je sa blokadama ces se tesko razocarat, ne ide uopce ali kad skines blokade e tu pocinje prica, dize se po zadnjem, zna zasamarati posteno, nema uzbrdice na koju te nece povuc. Krajnja mu je 85 sa diznom od 79 a mozes je siriti do 85 Trosi oko 6 l na 100km Ja sam super zadovoljan sa motorom i preporucam ga 100% Pozz strastvenim motoristima ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: 50 ccm na brzine mozhesh ju kak ti kazhesh "siriti" do kolko hochesh..čekaj čekaj ti si na serijalu od 50ccm stavio 79??haha isuse pa to je za kit neki slabiji
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: 50 ccm na brzine pa nisam se posvađao...ccc samo mu kazhem da bzvz paca pare u vjetar sa diznom 79...covjece za duplo skoro mozhe smanjiti potrošnju..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: 50 ccm na brzine dd znam... triggeru kak mislis da chesh ga usporit,po chemu?? dobivat che manje benzina?? dečko grdo se varaš ak mislish da s diznama dobivash na brzini..stavi onda cca 90..poletit ćeš od brzine...
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() | Re: 50 ccm na brzine A onda ce previse piti, ako se varam ajde mi na PM posalji kako da smanjim potrosnju a zadrzim start, ubrzanje, krajnjuUnaprijed hvala btw. moj frend ima diznu na Apriliji Tuono od 200 pa pije 12-13 litara ali ide 200 km/h + kit normalno ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) | |
![]() | Re: 50 ccm na brzine Citat:
Btw. Trigger SM ima klip od 40.20mm tako da mu treba malo vise hehe i ima karburator od 17,5 mm tako da je motor sam po sebi dosta jak ali zbog velikog zadnjeg prijenosa nema meni dobru krajnju pa bih to zelio poboljsati ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzine, ccm |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

ako se varam ajde mi na PM posalji kako da smanjim potrosnju a zadrzim start, ubrzanje, krajnju