| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Akumulator - Gillera u Automobilizam i Motori forumu; Zanima me koji akumulator ide u GIlleru Runnera 50 (Pure Jet). Koje su dimenzije, koliko Ah, V ????? Tražio sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Akumulator - Gillera Zanima me koji akumulator ide u GIlleru Runnera 50 (Pure Jet). Koje su dimenzije, koliko Ah, V ????? Tražio sam svuda a nigdje ne mogu naći, na akumulatoru što sad imam (original uz motor) ne piše mi ništa.
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Akumulator - Gillera joj i da neznaš pitaš za skuter 50ccm...i to je to... a si provjerio dali imaš tekućine u akumulatoru???
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. Zadnji Uredio Vuxs : 10-10-06 u 14:06. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Akumulator - Gillera jesam... nalio sam malo u svaku ćeliju (destilirane) i napunio pa sad radi još al vidim da opet gubi snagu.... našao sam papire i piše mi 12V - 9Ah.
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Akumulator - Gillera kak misliš gubi snagu?? ma ak ti rikne akumulator to je najčešće pred ili po zimi..evo moj je bio suh jučer sam ga otvorio napunio na punjač..ali jednostavno trebam novi...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Akumulator - Gillera pa recimo danas upali super, kao da ima akumulator od 100Ah za tri-četiri već slabije pali i vergla kao da pali na baterije od daljinskog.....
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Akumulator - Gillera pa recimo danas upali super, kao da imam akumulator od 100Ah. za tri-četiri dana već slabije pali i vergla kao da pali na baterije od daljinskog.....
| | |
![]() |
| Tagovi: akumulator, gillera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:16.