Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Aprillia RS50

Raspravljate o temi Aprillia RS50 u Skuteri i Motori forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Evo ovako, prodajem Aprilliu RS 50 ili mjenjam za skuter. Motor je iz 2007., jako malo je vožen, ima nešto ...

Starter
    Datum registracije
    28-07-09
    Poruka
    13
    Liked
    0 times

Aprillia RS50

Evo ovako, prodajem Aprilliu RS 50 ili mjenjam za skuter. Motor je iz 2007., jako malo je vožen, ima nešto više od 1200 km, garažiran. U odličnom je stanju. Cijena je 13500 kn, al nije fiksno.
    Sarahhh

Starter
    Datum registracije
    28-07-09
    Poruka
    13
    Liked
    0 times

Re: Aprillia RS50

Citat Pravi autor: sarahhh Pogledaj Poruke
    Evo ovako, prodajem Aprilliu RS 50 ili mjenjam za skuter. Motor je iz 2007., jako malo je vožen, ima nešto više od 1200 km, garažiran. U odličnom je stanju. Cijena je 13500 kn, al nije fiksno.

evo i slikica
    http://img269.imageshack.us/i/motorryb.jpg/

a valjda sam napravila kak treba
    Sarahhh

Starter Avatar od korisnika BadFMad
    Datum registracije
    05-08-09
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

zast ga prodajes nisi zadovoljna ili nesto nevalja? Vidim da mjenjaš za skutera el bolji skuter od rs?
    Zadnji Uredio BadFMad : 07-08-09 u 23:32
    Biti pametan znači razlikovati istine koje treba reći od onih koje treba prešutjeti.

Starter
    Datum registracije
    28-07-09
    Poruka
    13
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: BadFMad Pogledaj Poruke
    zast ga prodajes nisi zadovoljna ili nesto nevalja? Vidim da mjenjaš za skutera el bolji skuter od rs?
    ma to ti kod mene nema veze sa zadovoljstvom već s time da meni ne ide vožnja s brzinama...ja sam mislila kako ću bit frajerica na motoru a na kraju je ispalo da sam sve samo ne frajerica...jednostavno se nakon skutera ne mogu nauciti na te brzine...nikako mi ne leže...ipak sam ja cura i skuter mi je zakon, samo sjednem na njega i okrećem gas koliko mi paše...ovo je malo prenabrijano za mene..
    zato bi ga prodala jer mi bezveze stoji doma u garaži a niko ga ne vozi...ili bi ga zamjenila za neki bolji skuter
    Sarahhh

Starter
    Datum registracije
    06-02-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Daj mi e-mail i broj mob-a...Koliko ti je to u eurima ? Gde se nalazis ?

Starter
    Datum registracije
    06-02-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Gle ovako...Reci mi samo koja ti je najmanja najmanja cena u eurima...Ja sam iz Srbije.Dok preteram motor ovako preko granice tu cu platiti jos jedno 300 eura sigurno...

Lajkaj nas na Facebooku