| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi auspuh za vxr 200 u Automobilizam i Motori forumu; Zanima me ak netko ima vxr 200 i da je promijenio auspuh ili mu je to poznato,pa neka mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: auspuh za vxr 200 imash shakala leovincea zx-a kolko znam..mislim da scorpiona..meni je frend otišel kod nekog limara (neka rodbina) i lik mu od rosfraja napravil...ok zvuk ima..
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #3 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 81
![]() | Citat:
zx???? malo si pobrkao btw... deak igor (makarska) 095/904 5257 - 1700kn lastovčić (xx extrem power) Auspuh Lastovčić d.o.o. - XX Extrem Power - snaga, zvuk i kvaliteta - ne znam cijenu kucelj nedjeljko (stubicke toplice) 098/961 6769 ...@mail - kucelj@vodatel.net - oko 1000kn ovo su home made domaci hr. proizvodi ima njih jos ali vise manje se ovi kupuju, ako neces leo vince 4road(2400kn) evo i slike lastovcic ImageShack - Hosting :: spulja3al1.jpg ImageShack - Hosting :: dsc00211kf2.jpg kucelj ImageShack - Hosting :: 18112006001rd2gk5.jpg ima jos slika, sad vise ne igleda ovako spuh, sad ga pravi sa dvije selne i plavom naljepnicom deak: Svijet Skutera i racunaj da bilo koji od ovih spuhova, mozes sam trazit velicinu otvora, poziciju na motoru, znaci kako da stoji, koliko da se cuje.... i nemoj misliti da ces samo nabit top i gas, bit ce malo stelanja prijenosa, malo lakse role, i CRVENI malossi federi na kvacilooo ...svoj glas dajem deaku ako vec imas novaca, uzmi i malossi multivar (variomat) 1000kn zamjena za seriski variomat, koji daje bolje i linearnije ubrzanje ![]() i sta bi onda trebao ic u makarsku pa deak auspuh? il ima negdje blizu zg-a? Citat:
naravno da ne covjek dostavlja po cijeloj Hr Zadnji Uredio Vuxs : 29-11-07 u 12:16. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: 200, auspuh, vxr |
« koji skuter od 125ccm?
|
vxr »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.

tko ga je bannao 

leovince 4-road