imash shakala leovincea zx-a kolko znam..mislim da scorpiona..meni je frend otišel kod nekog limara (neka rodbina) i lik mu od rosfraja napravil...ok zvuk ima..
Raspravljate o temi auspuh za vxr 200 u Skuteri i Motori forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Zanima me ak netko ima vxr 200 i da je promijenio auspuh ili mu je to poznato,pa neka mi kaze ...
imash shakala leovincea zx-a kolko znam..mislim da scorpiona..meni je frend otišel kod nekog limara (neka rodbina) i lik mu od rosfraja napravil...ok zvuk ima..
All in all you're just another brick in the wall......
zx???? malo si pobrkao
btw...
deak igor (makarska) 095/904 5257 - 1700kn
lastovčić (xx extrem power) Auspuh Lastovčić d.o.o. - XX Extrem Power - snaga, zvuk i kvaliteta - ne znam cijenu
kucelj nedjeljko (stubicke toplice) 098/961 6769 ...@mail - kucelj@vodatel.net - oko 1000kn
ovo su home made domaci hr. proizvodi ima njih jos ali vise manje se ovi kupuju, ako neces leo vince 4road(2400kn)
evo i slike
lastovcic
ImageShack - Hosting :: spulja3al1.jpg
ImageShack - Hosting :: dsc00211kf2.jpg
kucelj
ImageShack - Hosting :: 18112006001rd2gk5.jpg
ima jos slika, sad vise ne igleda ovako spuh, sad ga pravi sa dvije selne i plavom naljepnicom
deak:
Svijet Skutera
i racunaj da bilo koji od ovih spuhova, mozes sam trazit velicinu otvora, poziciju na motoru, znaci kako da stoji, koliko da se cuje....
i nemoj misliti da ces samo nabit top i gas, bit ce malo stelanja prijenosa, malo lakse role, i CRVENI malossi federi na kvacilooo
...svoj glas dajem deaku
ako vec imas novaca, uzmi i malossi multivar (variomat) 1000kn
zamjena za seriski variomat, koji daje bolje i linearnije ubrzanje
i sta bi onda trebao ic u makarsku pa deak auspuh? il ima negdje blizu zg-a?
naravno da ne
covjek dostavlja po cijeloj Hr
Zadnji Uredio Vuxs : 29-11-07 u 13:16
leovince 4-road
jedna slikica scorpiona
polini
da i ja sam pobrkal..ima zx za sp180 2-t..a za vxra je 4road
All in all you're just another brick in the wall......
zajebi ove fensi smensi od 2500kn pa na dalje
moj frend ima isto vxr a gore ima šakala i jebeno se cujeeeee
kad prosisam pored njega sam se on cuje
kakav je ovaj scorpion?I kolika mu je cijena?
playmaker
a stavio sam malossi variomat,imam deak auspuh i stavio sam xenon svjetla
playmaker