ma znam,samo me zanima...
Raspravljate o temi auspuh za vxr 200 u Skuteri i Motori forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Pravi autor: Wednesday a stavio sam malossi variomat,imam deak auspuh i stavio sam xenon svjetla dobro i? ne treba ti ...
ma znam,samo me zanima...
playmaker
serdarević je zakon , samo češ se načekat![]()
prodajem ja ocuvanog deaka malo korisen:thumbp
najbolji je orginal auspuh što se tice ubrzanja , ako kupujes sportski mora biti baš za vxr da bi imao neku funkciju , staviti neki koj nije namjenjen za njega neces nista dobiti samo ce ti usporiti motor.ima jedna vxr nacipana 30% sa topom koj nije za njega nejde ni kurca, prdi bez veze ali nema snage (110 ) a sa orginalom ide bez problema 140. stavi filter zraka od malosia . ja imam vxr sa filterom od malosia skidam neksusa i beverlij 250i od semafora do semafora bez problema
sa topovima kucne izrade ces dobiti samo zvuk,on ga radi u nekoj garazi i pricaju da je bolji nego firmirani top. nije istina. neka ti oni kazu po kojim to oni izracunima rade te topove to su njiho fore ja sam to imao par komada tih iz kucne radinosti pa sam nakraju vratio orginal. nekosta sakal bezveze 2000 kn
Zadnji Uredio Vuxs : 28-03-10 u 12:22