| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian 125 membrana karburatora u Automobilizam i Motori forumu; Ljudi moji, kupio sam divnog, krasnog Baotian skutera 125 ccm prije 8 mjeseci. Sve je bilo ok, motor je super ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Baotian 125 membrana karburatora Ljudi moji, kupio sam divnog, krasnog Baotian skutera 125 ccm prije 8 mjeseci. Sve je bilo ok, motor je super išao do prije mjesec dana, kada sam primjetio da motor uopće ne povlači. Jedva do 60 km/h sam ga uspio navuć, a prije je išao i do 90 km/h. Puno slabije je startao, ma koma....otišao sam do majstora, on je izvadio membranu van, i čudio se kako motor uopće ide jer membrana je cijela uništena. Taj dan smo ju malo zaljepili i složili, no međutim motor je išao super samo tjedan dana kada se membrana opet cijela iskidala. I onda sam naručio novu membranu, još je čekam. Prošlo je 3 tjedna. Zvao sam sve servise čiji broj sam našao, nijedan nema membranu za moj motor...danas mi se motor ugasio i više ga ne mogu upalit. Membrana mi je totalno otišla, i ja ne znam šta da radim sad. Čudno mi je da membrana ode već na 1500 km...Molim vas da mi napišete ako imate slična iskustva ili možda znate di mogu naći novu membranu. Unaprijed puno hvala! Pozzzz ![]() ![]()
__________________ Zvonce Zadnji Uredio zsutalo : 08-06-08 u 21:32. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Baotian 125 membrana karburatora pa kaj ona meni je na kosilici otisla nakon jedne košnje a nova kosilici bila..membrana uopće nije skupa..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian 125 membrana karburatora Citat:
![]() OT.ja svakome govorim najskuplja kupnja je jeftina kupnja ali to neki tumače ovde ko da ja nešta reklamiram ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
![]() |
« O KACIGAMA
|
Suzuki "HAYABUSA" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:30.

pa kaj ona meni je na kosilici otisla nakon jedne košnje a nova kosilici bila..membrana uopće nije skupa..